Crobex kao i većina dionica ima padajući trend.
Samo je pitanje dana kada će grafovi svoje napraviti .
Koncenzus o padu….. zanimljivo / indikativno.
Da, Šef i loris.. Stvarno indikativno..
Da, Šef i loris.. Stvarno indikativno..
[/quote]
Koliko vidim kolega isto mislimo za većinu dionica koje ste iznjeli jučer i danas pretpostavljate minus, samo ste za VIRO napisali pozitivan trend, a za koji se i ja slažem.
Problem za Viro vidim u cijelom negativnom trendu kroz Crobex, pa se pitam dali će biti snage za rast ?
Osim Vira dosta povoljan graf ima i LKRI, ULPL i TISK čak i IGH pa ništa od toga .
O VPIK-u sam pisao.. Pobrkali ste lončiće..
Istina, i dobar graf.
Međutim zanimljiva je situacija u kojoj me kolege nagrađuju jedinicama za grafove.
Iako znamo da će kako danas tako i sutra Crobex biti minus dobijem jedinicu ???
Osim INGRE do sada nisam ništa promašio, ali zašto ?
Pa stalno su vikali kupi knjige i malo nauči o TA i fundamentima.
Iako su oni mislili da ih neću uzeti za ozbiljno upravo sam to napravio i vidi čuda , graf radi !
Ovdje, preko poslovnog sam knjige naručio, pročitao i primjenio !
Napomena : graf radi samo kod normalnog trgovanja, kod eforija ili kontrole neke dionice od velikih nikakv graf ne radi.
OK kolega KHMM, daleko je to od precinih analiza koje vi imate, analiza koje znaju gdje je dno, a gdje vrh, ali trendovi dobro funkcioniraju [thumbsup], meni dovoljno .
Ma bitno je da ste vi zadovoljni.. [sealed]
..dosta povoljan graf ima i LKRI, ULPL i TISK čak i IGH pa ništa od toga .
to se zove – analiza [thumbsup]
moreš li nam nabacit jedan od tih povoljnih grafova, volila bi vidit LKRI
za tisak znam di ide, uvik kontra jednog kolege
Crobex kao i većina dionica ima padajući trend.
Samo je pitanje dana kada će grafovi svoje napraviti .
Ako sada vidis Crobex i padajuci trend (cilj? bi ja to nazvao) onda sto ne kazes zemljacima gdi je Crobex na put…posto dobre analize i to mogu pokazati.
Vidim da se TA znanje poboljsalo u HR i forumima…ali jos je dugi put do master degree