TISK :
– više dno, proboj silaznog kanala, inv.H&S?….
Ne samo to nego tu imamo i Ichimoku cloud breakout alert [thumbsup]
Molim g Khhma TA DLKV
Ovdje se na kraju formirao jedan simetrični trokut.. Njegov proboj će odrediti i daljnji smjer kretanja dionice.. Dogodio se i proboj na RSI-u koji bi mogao upućivati na proboj na dolje i testiranje kote 220..
Vidjet ćemo..
KHMM
Prijatelju moželi štogod o BELJU
Hvala i lp
KHMM
Prijatelju moželi štogod o BELJU
Hvala i lp
Ništa novog.. Padate.. Možda se zaustavite na jednoj od zelenih linija.. Treba pričekat..
KNMM
Hvala i lp
Gledajući strane indekse kako se "tehnički" pate , može se reći da vjerojatno od sutra tek kreće prava korekcija. Čisto sumnjam da će crobex ovog puta odolit zbivanjima na svjetskim burzama.
Tako da više nije pitanje da li će indeksi i dionice padat, već koliko će padat. A tehnički sve upućuje da će pad kod nas bit brutalan. Pogotovo kad se vrati Ina u redovni promet.
Gledajući strane indekse kako se "tehnički" pate , može se reći da vjerojatno od sutra tek kreće prava korekcija. Čisto sumnjam da će crobex ovog puta odolit zbivanjima na svjetskim burzama.
Tako da više nije pitanje da li će indeksi i dionice padat, već koliko će padat. A tehnički sve upućuje da će pad kod nas bit brutalan. Pogotovo kad se vrati Ina u redovni promet.
"Tehnički", ovaj tvoj post vrijedi koliko i komadić cyberspacea na kojem je ispisan, ukoliko nije potkrijepljen jasnim grafom.
"Tehnički", ovaj tvoj post vrijedi koliko i komadić cyberspacea na kojem je ispisan, ukoliko nije potkrijepljen jasnim grafom.
[/quote]
argument
nasdaq RSI
[wink]
Argument i nije neki…
Prva divergencija do veljače (koja je bila, stoji) je odrađena padom u ožujku, a gledano rhove veljača – dosadašnji travanj – divergencije još nema jer cijena nije prešla staru. [wink]
A ako već gledate Amere, pogledajte Russell 2000 (IWM (NYS) na jtraderu), tamo već ima divergencije na RSI.
[wink]
ma jeli?
a kad će zvzd na 6 k?
ili viro na 700 kn?
jesi prodao mozda?
ma jeli?
a kad će zvzd na 6 k?
ili viro na 700 kn?
jesi prodao mozda?
[/quote]
Ova pitanja nemaju veze s onim o čemu sam ja pisao, al evo odgovorit ću:
Crobex će rast kad se popravi makroekonomska situacija u zemlji tj kad počne rast bdp, a svjedoci smo da je nedavno prognoza rasta bdp-a korigirana na niže. Ja ne zatvaram oči pred realnim problemima. Ova zemlja tj naše tvrtke se doslovno pate ostvarit nekakvu dobit i rast prihoda, a onih malo firmi koji uopće konstantno ostvaruju dobit ( među njima i viro i zvzd ) nisu dovoljne da natjeraju ulagače da ulažu u hrvatske dionice. Dapače, raiffeisen omf čak prodaje dionice vira. Tako se ponaša i većina malih ulagača koji ako uopće ulažu, ulažu uglavnom u balone i medijski isfurane priče u nadi da će dotična dionica poletit 50 il 100 posto u par dana.
Drugo, zvzd i viro će dosegnut navedene cijene kad im se poprave fundamenti tj kad im dobit naraste. Kad će to bit ja ne znam, nisam ni tvrdio da znam, samo tvrdim da će jednog dana tako bit i da su kao takve dobro ulaganje. A kako ja ulažem trenutno u pojedine dionice stvarno nije tema ovog topica.
Ja sam samo napisao šta očekujem kratkoročno od crobexa, ne znam zašto se odmah izvrću ove riječi i postavljaju nekakve nebulozne insinuacije.