Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odakle tebi takva gupost da nije?!

može jedna analiza slovenskog SBI TOP? šta bi pad ispod 800 bodova značio za sljedeće mesece?hvala.

Odakle tebi takva gupost da nije?!

zato sto osobno poznajem flyera

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

DLKV

..napisao sam prije par dana da EWT nije zahvalan za prognoze kretanja dionica na ZSE-u. Možda na nekoj likvidnijoj burzi je, no kod nas definitivno nije…
Promašaj, tko radi taj i griješi….No treba greške na vrijeme uočit. To je bit svega. Osobno sam na DLKV-u zaradio u toj vožnji..

Dobro, ako je tako, to je jak argument priznajem. Moje isprike. To smo riješili, idemo dalje.

p.s. 1. impulsni val ne mora ići u 5 koraka

Dobro, ako je tako, to je jak argument priznajem. Moje isprike. To smo riješili, idemo dalje.

ja bih se tu cak i slozio
za mene i dalje stoji ovay analiza zua dlkv

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Može bit sve u jednom….No, ako misliš na LD ona isto ide u 5 koraka…

Čuj te kolegice ovo za slovenski telekom mi se u opće ne dopada jer sam involviran pa pratim od nedavno. Čut ćemo se uskoro po tom pitanju.

ja ti nemoren pomoć, osim sa TA
a poznato je što ti misliš o TA i koliko u nju viruješ
dakle, što se mene tiče, po tom pitanju nećemo se čut
[/quote]

Ne znam šta bi ali čim si ga nacrtala odmah se odbio i to u crvenom danu. Uzlazni trend je vidljiv iz aviona. Ako nećeš da čuješ neću ti se do 100€ ni javljati.
[/quote]

neznan koji nik poštovani kolega sad koristi, al znan da je involviran, pa velin da njega i njegovog brokera obavistin da je TLSG u ovon uzlaznom trendu uspija uloviti ATL

Ova crvena 1-a nikako ne može biti impuls….

Nisam našao ono što sam tražio, jeli može onda da B još nije završio, a da završi u ovoj 3 crvenoj. A tek onda da ide C?.

evo malo jednostavne analize…
Amerikancima je prava potpora tek trend linija trenda zapocetog u 3.mjesecu 2009.

Ova crvena 1-a nikako ne može biti impuls….

Pa dobro strpiti ćemo se još mjesec dana pa ćemo znati. 🙂
Na forexu ovakvih jedinica koliko hoćeš, na nižim TFovima doduše.

Imate neki alternativni count ili se još uvijek držite pretpostavke o double zigzagu?

New Report

Close