Ova Ingra već 5 puta je probila dno, a kako stvari stoje biti će još bušenja ?
erste drukeri nastavljaju po dobro uhodanom receptu [lol]
netriba im virovat ni kad darove nose
il još bolje, uvik kontra njih
erste drukeri nastavljaju po dobro uhodanom receptu [lol]
netriba im virovat ni kad darove nose
il još bolje, uvik kontra njih
Možda oni stvarno žele kupiti, računajući da će "investitori" prodavati na osnovu njihove analize.[shocked]
osvrnuo bi se više na SPX. Neki dan dan sam stavio graf Dow-a gdje je bilo vidljivo da je udario u zadnji fibo otpor (na mreži razvučenoj od cijelog pada).
Kod SPX-a situacija nije bila takva, ali zato ga uspoređujemo i s drugim indexima kako bi se stvar bolje sagledala (u ovom slučaju s Dow-om).
Trenutna situacija na SPX-u daje naslutiti da će se trend linija prekinuti i da smo trenutno završili jedan veliki impuls (1-5 valova), prema gore….
Svih 5 valova svojom veličinom i usporedbom međusobno se poklapaju s fibo omjerima ta time daju težinu ovoj pretpostavci. Naime u slici ispod dan je count te situacije, a lako je vidljivo da je
val 1 = 0,5 vala 3
val 5 = 0,764 vala 1 + 3
val 4 = 0,236 vala 1+ 3,
ta da je val 1 leading diagonal val….
Dakle, nakon ovog impulsa, trebala bi uslijediti korekcija od minimalno 20% istoga, kako bi zadovoljili EWT pravila. (Naime ovaj impuls predstavlja veliki val 1 nakon kojeg slijedi veliki val 2)…
Drugim rječima SPX bi trebao pasti ispod 1265 bodova…..
Naravno da se stvari mogu i drugačije razvit, no ove činjenice (omjeri) daju nam ipak neku sigurnost pri težini ovog zaključka…
P.S.
Fibo mreža nije razvlačena jer u jTraderu nema brojkica sa strane, pa bi takva sličica mogla napravit pomutnju da li je sve ovo dobro ili nije…
Evo posta od prije tri tjedna…
Tu sam govorio o targetu od 1265 koji idanas stoji…
Treba uzeti u obzir i drugi target 1230 koji dobiva sve veći značaj ovom katastrofom u Japanu.
Danas gledajući nije nemogoć i proboj tog drugog targeta (no svejedno ovom scenariju dajem najmanje šanse. To u biti predstavlja scenarij velikog pada).
Jedno dobronamjeran savjet glede EWT-a.
Često se ljudi žale da isti nije precizan jer se grafovi na više različitih načina mogu numerirat. To je istina. Ali od tih svih načina postoji jedan u kojem valovi najbolje odgovaraju fibo omjerima. I tog se treba držat….
Flyer
Pa prije par dana sam im crtao kako ce se odvijati stvari, a oni opet nesto probavaju pogoditi..
evo da ih podsjetim,…
al ne isplati se…ne samo sto oni ne znaju, nego ne znaju ni uciti od najboljih
Zasto se uopce trudis objasnjavati im
dax lupio tocno u dugorocnu trend liniju
@Flyer (vlad111)
A što je s dlkv, jeli još c ili nešto drugo?!. Nema veze, ponekad svatko griješi, a ponekad svatko i pogodi.
@Flyer (vlad111)
A što je s dlkv, jeli još c ili nešto drugo?!. Nema veze, ponekad svatko griješi, a ponekad svatko i pogodi.
Flyer nije Vlad1111
Ne znam odakle ti takva glupost