Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima šanse i ta "alt" verzija (nekih 20 %).

Ali više tipujem na onu, koju sam nacrtao crvenom sa targetom 1370 i izgleda ovako:

SPX

Ajd da se pridružim.. Ovako ja to vidim.. Više nego izvjestan rast do 1332.. Za proboj tipujem na gore..
Dugoročno vozim prema analizi od 10. mj. 2010.. lp

@MrRi
i Knecht [thumbsup]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

hoče li belje ponovno na 118

Ako ne propadnemo ispod donje zelene, idemo prema gornjoj zelenoj (na cca 130).

evo i moje viđenje nasdaqa od prije pola godine…
za sada sve kako je predviđeno

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Svi o Amerima, evo malo DAX-a i Europe…
Nista jos nije sigurno, uglavnom ozbiljnije pozicije se ne zauzimaju, iako se moze solidno igrati samo
treba skidati scalpove dok se malo ne razbistri situacija tj. dok se glavne tocke otpora ne probiju…

ovo (veći klin) bi moglo biti dobro….

čeka se samo potvrda…

ako neće biti revolucije, vrijeme je za prelazak u kn.

ako neće biti revolucije, vrijeme je za prelazak u kn.

eh ovo sam pogledao tehnički prije nego sam vidio vijest o oslobađanju love smanjivanjem obaveznih pričuva.

dakle tehnički gledano probijeni su svi uzlazni trendovi jer je srednji HNB tečaj (a to vam otprilike odgovara ovom ECB spotu) za sutra 7.4.
Ali sad me je ovo malo cimnulo, jer ovaj potez HNBa povećava količinu kn na tržištu (i to znatno) što će reći da bi se uzlazni trend mogao nastaviti.

Pa ako ima netko nekakav komentar, navalite.

Graziani,
Rohatinski je oslobodio 850 milijuna eura, što znaći višak eura natržištu.
(kroz smanjenje pričuve)

dolar index

Graziani,
Rohatinski je oslobodio 850 milijuna eura, što znaći višak eura natržištu.
(kroz smanjenje pričuve)

Da li je oslobodio eure ili kune?

DAX novi LL odmah na otvaranju

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

New Report

Close