Ne, istovremeno završava ili 5 ili 3.
nakon 2 počinje grananje. Dakle crno je prebrojavanje 3.
Naravno, dno još nije potvrđeno.
po meni, odrađujemo kraj 2. vala veeelike trice…
živi bili…
LP
Danas zaključno ide promijena trenda na up !
zamolio bi khmma-a što kažeš za dioki. hvala
Trenutno je u horizontalnom kanalu između 70 i 100Kn.. Proboj gore ili dolje.. Ne znam..
hvala, imam isti zaključak na nemam pojma vidim da ide gore dole ne uspijevam vidjeti nikakav obrazac
spx i dalje drzi trend
Opet neki prodali na dnu a neki nisu usli u dionice…sto im preostaje nego da dijele jedinice [lol]
Dobar dan kolega ako možeš recimi po tebi šta bi učinio na kojoj bi cjeni sad u ovom odbijancu pokušao izaći i kad bi se pokušao vratit ako može napiši mi brojkom grafove neznam čitati moj ulaz je 320 kn i nisam izlazio do sad znam velika greška al nisam vjerovao da će da ovoliko otrese hvala
Iskoristite ovaj ulaz za izlaz. Postavite target npr. 260 i SL na 235.
Napisao sam veći post prije nekog vremena kako bi trebalo trgovati.
Morate imati jasne ulazne, izlazne kriterije, prihvatiti rizik itd. da sada ne ponavljam.
Svaka trgovina je jedinstvena i može završiti dobitkom ili gubitkom.
Morate razumijeti da ni ja ni bilo tko drugi ne zna kuda će cijena.
Dok ne prihvatite da cijena npr. DLKV može za 2 tjedna biti ili 832.13 ili 44.34kn nemojte se baviti trgovinom. Nema načina da uhvatite cijeli rast ili da znate gdje će završiti rast.
Čitajte i učite. Demo na forexu ima veliku dinamiku, igrajte se tamo.
Dobar dan kolega ako možeš recimi po tebi šta bi učinio na kojoj bi cjeni sad u ovom odbijancu pokušao izaći i kad bi se pokušao vratit ako može napiši mi brojkom grafove neznam čitati moj ulaz je 320 kn i nisam izlazio do sad znam velika greška al nisam vjerovao da će da ovoliko otrese hvala
Iskoristite ovaj ulaz za izlaz. Postavite target npr. 260 i SL na 235.
Napisao sam veći post prije nekog vremena kako bi trebalo trgovati.
Morate imati jasne ulazne, izlazne kriterije, prihvatiti rizik itd. da sada ne ponavljam.
Svaka trgovina je jedinstvena i može završiti dobitkom ili gubitkom.
Morate razumijeti da ni ja ni bilo tko drugi ne zna kuda će cijena.
Dok ne prihvatite da cijena npr. DLKV može za 2 tjedna biti ili 832.13 ili 44.34kn nemojte se baviti trgovinom. Nema načina da uhvatite cijeli rast ili da znate gdje će završiti rast.
Čitajte i učite. Demo na forexu ima veliku dinamiku, igrajte se tamo.
[/quote]
Nije mi jasna ova jedinica
Čovjek ljepo savjet udjeli na ljepo pitanje i pošteno od kolege sa foruma
kolega hvala i od mene 100