Kad sam napisao da se radi o dvije različite slike, one i jesu takve…Izrezao sam ih i postao u privitku.
U slici 4 dan je retrace na fibo 50, pa je stvar simetrična…
Zamisli u donjoj slici (slika 4) da je do retrace-a došlo ranije…Po brojkama sa strane to bi bilo na fibo 61,8 (zaokružio sam)….
No u prvoj slici (slika 3) taj je retrace opisan u primejru 1 i tu piše 38%….
Potpuno je jasno da se radi o retrace-u od 38% u gore navedenom primjeru, ali autor nije stavio bit na to jer nije ni mislio da je to bit cijele ove priče…..
krivo je okrenuto. ne znam kuda sam gledao.
Svaka čast na priznanju. I bez obzira na to bar su ljudi na forumu mogli uvidjeti što je normalna, akademska, argumentirana diskusija…
Pozdrav
kolege kaj bumo s dolarom … bu konačno krenuo u neki napad ili bu ga euro pobjedio, naime vrlo blizu 1. linije obrane smo (a i fibo – fala bogu 50% – je tu od vrha 1,6036 i dna 1,186) koju bi teoretski mogao i probiti ali sve preko 1,4 bi moglo biti jaaako opasno
imam dolara nešto pa nisam skroz objektivan a sliku nemrem aploudati jer javlja grešku na serveru
….
pojma ti nemas o TA.
bolje prestani….
Maminepare i nasdaq tebi jedno ti tvrdoglavo tupis svoje i nevidis razliku…
BTW, ne znam da li si ti otkrio do sada, ali kolege maminepare i nasdaq su dali dijametralno suprotne definicije…
Maminepare (http://ta.mql4.com/linestudies/fibonacci_retracement), a nasdaq se pozvala na izvor s wikipediee (http://en.wikipedia.org/wiki/Fibonacci_retracement )
Glavno da si ti shvatio da oni tvrde jedno, a ja nešto drugo…
@ Graziani
"…To je vrlo blisko situaciji kada premijerka dok pere suđe smišlja državni proračun.
Radni nešto što ne zna i ne razumije a pokušava stvoriti dojam razumijevanja i dokazati svoju bitnost…"
Bolno točno. A puk dosljedan u dokazivanju kako se suđe ne pere ovako nego onako i čiji je tata jači…
Četiri stranice o formi ali niti jedan komentar na sadržaj – graf LKPC od kojeg je sve počelo [undecid]
p.s.Flyer [thumbsup]
….
pojma ti nemas o TA.
bolje prestani….
Maminepare i nasdaq tebi jedno ti tvrdoglavo tupis svoje i nevidis razliku…
BTW, ne znam da li si ti otkrio do sada, ali kolege maminepare i nasdaq su dali dijametralno suprotne definicije…
Maminepare (http://ta.mql4.com/linestudies/fibonacci_retracement), a nasdaq se pozvala na izvor s wikipediee (http://en.wikipedia.org/wiki/Fibonacci_retracement )
Glavno da si ti shvatio da oni tvrde jedno, a ja nešto drugo…
[/quote]
djoko
idalje nemas pojma i laprdas
nauci prvo nesto o TA onda probaj to nadograditi sa necim vise od klasicnog fiba….
i vidjet ces kakve bedastoce pricas…
necu te ja ucit….ja sam svoje ucenje platio…
investiraj u sebe…
i idalje stojim ka tvrdnji da sam ti dao sve informacije da vidis kakvu glupost pises…
zadje sto si posato sa 2 slike…
imas li pojma uopce zasto je vucen fibo kako je vucen i sto predstavljaju one 3 formacije???
…izgleda da te ovo ide kao i pravopis (jesi platio i za to ?)…
I što bi ja sad tebi trebao odgovoriti ? Argumenti ti ne pašu jer ako kažu drukčije no što si ti uvjeren onda je internet kriv…
Nego kakve su ti ovo rečenice: "zadje sto si posato sa 2 slike…" Ne shvaćam bit ???
I što bi ja sad tebi trebao odgovoriti ? Argumenti ti ne pašu jer ako kažu drukčije no što si ti uvjeren onda je internet kriv…
Nego kakve su ti ovo rečenice: "zadje sto si posato sa 2 slike…" Ne shvaćam bit ???
sta cu ti ja….logicki sklop ti neradi….
ak nemozes skuziti da fali "n" mjesto ti je u predskolskom odgoju…
nema tu argumenata…slika govori sve…
sta cu ti ja….logicki sklop ti neradi….
ak nemozes skuziti da fali "n" mjesto ti je u predskolskom odgoju…
nema tu argumenata…slika govori sve…
[/quote]
a ovaj nastavak: "posato sa 2 slike"