molio bi ekipu za vidjenje ptkm hvala
evo kolega. zamolio bi ulixa, gapka, dvorječnog i ostale da prokomentiraju
može i ekipa za divergencije dati poneki komentar
oprez dok se ne pokaže suprotno
LKPC :
-simetrični trokut
-otpor zona 1516-1550, 1750
-Up target zona : 1790-1830
LKPC :
-simetrični trokut
-otpor zona 1516-1550, 1750
-Up target zona : 1790-1830
Kolega MrRi, kako Vam je već poznato od ranije, izuzetno cijenim Vaše grafove, a naročito sam oduševljen nekim osnovnim elementima TA, kojima se još niste naučili služiti, usprskos silnim knjigama koje ste pročitali.
I ovaj puta moram primjetiti, da su Vam fibo omjeri na gornjem grafu za LKPC, potpuno beskorisni, jer ste nažalost i ovaj puta mrežu rastegnuli naopako.
Ako Vam je nerazumljivo i neshvatljivo kako se razvlači fibo mreža, slobodno mi se obratite. Objašnje je vrlo kratko, svega jedna rečenica. Ne trebate zbog toga listati gomile knjiga.
@ Johny007
Kolega Johny007, uvijek mi je zadovoljstvo pročitati Vaše pronicljive i nadahnute komentare.
Vukli mi fibo razine od vrha prema dnu ili od dna prema vrhu vrijednosti su iste, a ostalo je stvar forme i navike. Druga je stvar ako npr. kao Vi na histogramu MACD-a spajamo dna i vrhove: e tu smo falili sadržaj a to je nešto drugo… [undecid]. Znanje je i kad znamo koliko neznamo…
lp [thumbsup]
sve je nosorog nacrta još prid misec-dva
izgleda da je danas stigla i potvrda
nosorg [thumbsup]
komen nije bilo jasno ni prid misec dva, ni prid par dana, neće mu nikad niti bit jasno