Evo i projekcije kretanja cijene HDEL-a po mom sudu.
Evo i dugo očekivani GRAF TEP-a da se vidi gdje se ide, al malo jasnije!
Mnogi pitaju u što ući, a ja velim najveći rast će imati TEP i ZVCV u ovoj godini, naravno ako izuzmemo KSST.
TEP do 600kn, ZVCV do 1200kn.
Ne znam što bi to moglo lansirati ZVCV u te visine (mislim da će tu TA slabo pomoći)
P/E = cca 59
BVpS = 262 kn
rast prihoda svega 10%
Dugogodišnji graf CROBEX-a i prognoza budućeg kretanja indexa, a time završavam pisanje za ovaj tjedan na ovom našem najboljem portalu za dionice.
Lijep pozdrav svim današnjim kupcima i vidimo se na većim razinama idući tjedan!
Evo i dugo očekivani GRAF TEP-a da se vidi gdje se ide, al malo jasnije!
Najžalosnije je da ce ipak biti neukih naivaca koji će povjerovati ovim tvojim crtkarijama!
Jer ruku na srce, ovo nema nikakvih dodirnih točaka s TA što ti već danima crtaš, ali vjerujem da ima veze s tvojim željama.
Od srca ti želim da ti se želje ispune,
ali budi siguran da neće na ovaj način neće jer su ovo gluposti!
Mnogi pitaju u što ući, a ja velim najveći rast će imati TEP i ZVCV u ovoj godini, naravno ako izuzmemo KSST.
TEP do 600kn, ZVCV do 1200kn.
Ne znam što bi to moglo lansirati ZVCV u te visine (mislim da će tu TA slabo pomoći)
P/E = cca 59
BVpS = 262 kn
rast prihoda svega 10%
[/quote]
A sliči i na descending triangle
P/E = cca 59
BVpS = 262 kn
rast prihoda svega 10%
[/quote]
A sliči i na descending triangle
[/quote]
Meni više sliči na patku.
Ja bi molio kolegu Khmm TA za THNK-R-A ako nije problem. Hvala!
DDJH-R-A
Nadopuna svim onim črčkama od prije.. Proboj?? Još malo volumena, molim..
taj volumen me baš i spriječio da upadnem,nekako mi je to bilo mlako,vidjet ćemo
Konzum – što je jače : divergencija ili vijest ?
za naše vjerne čitatelje odgovor sutra iza 10 [wink]
peace
Konzum – što je jače : divergencija ili vijest ?
za naše vjerne čitatelje odgovor sutra iza 10 [wink]
peace
Da li je koincidencija ili ne, "sutra iza 10" u biti – za oko sokolovo znači "povijesna 2010 (-) vertikala 10"