Kako si je kolega Graziani dao truda i napisao post kakvi bi u biti postovi ovdje trebali izgledati, evo i moj doprinos temi s time da je ovo moje subjektivno viđenje situacije…
Danas sam prešao u cash, a evo i zašto…
Prije svega treba se držat pravila da su oscilatori samo sekundarni pokazatelj i tako na njih gledati. Kako je Crobex izašao iz kanala u kojem se kretao pogledao sam i njih da vidimo gdje se sada nalzimo…
Zanimljivo da se od svih oscilatora MACD prvi prekrižio i nagovjestio preokret trenda.
Nadalje gledajući lokalne vrhove na Crobexu i uspoređujući iste s onim na RSI oscilatoru, pojavila se divergencija koja također najavljuje preokret.
Jučer se trigeriro Parabolic SAR presjecanjem linije, a danas kao zadnji prekrižili su se i PDI (DI+) i MDI (DI-), te je i ADX pao ispod 40.
Dakle, gledajući čisto tehnički Crobex je prešao u trend pada. Kakv će biti i koliko će trajat vidjet ćemo.
je, fakat se vidi da mora korekcija
odlični grafovi
kod SAR-a je očito da treba CROBEX pasti jer krivulje se sjeku okomito
[bye]
Šteta je jedino kaj SPX ide visoko, visoko
iznad tebe i mene [bye]
jedna brzinska ta
Upravo tako kolega Inverter, ja počeo meziti agresivnije danas.
Pitanje za kolegu Khmm-a:
Da li je ovo početak dugogodišnjeg bull-a po Vama za Hidroelektru sudeći po probijanju 3 linije ventilatora?
žele nam reć da su se ( opet ) naši fond menađeri zajebunili oko procjene početka korekcije u americi…kad je naravno još nema nit će je skoro bit.
[/quote]
ja razumijem da ste vi bijesni na kolegu Flajera, jer je jučer guslio dijametralno suprotno, ono kako se natrpao atpl i belja i kako će još, ja razumijem da to u vama budi bijes, ali možda je ovaj put čovjek u pravu???možda je jučer samo puštao dimnu zavjesu??
ne znači da nije u pravu jer se vi još niste iskrcali iz Zvzd i Vira [pray]
samo za ljubitelje divergencija, bollingera i svića [cool]
brrr, za smrznut se…
tolko od mene o divergencijama, svićama, oscilatorima
150??
manite zastavicama, maramicama…
žele nam reć da su se ( opet ) naši fond menađeri zajebunili oko procjene početka korekcije u americi…kad je naravno još nema nit će je skoro bit.
[/quote]
ja razumijem da ste vi bijesni na kolegu Flajera, jer je jučer guslio dijametralno suprotno, ono kako se natrpao atpl i belja i kako će još, ja razumijem da to u vama budi bijes, ali možda je ovaj put čovjek u pravu???možda je jučer samo puštao dimnu zavjesu??
ne znači da nije u pravu jer se vi još niste iskrcali iz Zvzd i Vira [pray]
[/quote]
Aj, ne pričaj gluposti….Jučer sam na topicu Belja napisao da ga imam i da ću ga rezat ako dođe loše izvješće.
S druge strane Atlantsku sam rezao i zbog ovog i zbog situacije oko BDI-a koji mi izgleda da nema snage….
Svi ovdje su trejderi i razmišljanja se mijenjaju iz sekunde u sekunde…Ovo je ono što trenutno vidim. To ne znači da sutra ili prekosutra neću možda promjenit stav..
Upravo tako kolega Inverter, ja počeo meziti agresivnije danas.
Pitanje za kolegu Khmm-a:
Da li je ovo početak dugogodišnjeg bull-a po Vama za Hidroelektru sudeći po probijanju 3 linije ventilatora?
[/quote]
NE!!!
kolega Flajer,
ništa loše, pravi investitor mora bit spreman na brzi zaokret! a i na druk ako zatreba[thumbsup]
odlično ste odigrali belje, čestitke još jednom.
najte kaj zamerit [tongue]
DENIRO @ nemozes ocekivati pogodit dno. ni vrh zona 310-320 je bila zona prodaje…zona 280-260 je zona kupnje….
Odakle tebi kolega da je 320kn vrh Dalekovoda????
Po meni daleko smo mi od vrha. Vrh je tamo negdje oko 550kn.
Evo malo i TA dugoročnije! Slijedi uskoro brutalni ubojica u vidu vala 3 gore!