Hmmmm moguće. Vidjet ćemo za dan dva. Ja sam za tvoju varijantu. Makar sam izašao ali lako ja ponovo uđem… [thumbsup]
cros
evo jos malo
Puno sam vas hvalio, ali niti je INgra stigla na 22, ali niti Belje na 150 ????
Prevelike razlike su u pitanju ?
evo jos malo
Kolega, čak i laik vidi da ovaj Cros može samo u jamu i to duboku.
TA ovdje ne pomaže jer se krupne stvari događaju sa dalekovodom.
Jedina pametna ti je ‘Buy on rumours, sell on news’ ali ovdje je bilo i jednog i drugog u zadnje vrijeme..
Kolega zašto komentirate stvari koje očito niti ne znate niti razumijete?
@hugh
Na DLKV imate jasan uzlazni trend. Vjerojatan scenarij je probijanje zadnjeg vrha i rast do 360 ili 390-400. Nakon toga ide vjerojatno jača korekcija. Ako nakon te korekcije probije vrh koji će ostvariti (360 ili 390-400), imate potvrdu daljnjeg rasta.
[/quote]
može netko ko se razumije staviti analizu za dlkv ?
TA ovdje ne pomaže jer se krupne stvari događaju sa dalekovodom.
Jedina pametna ti je ‘Buy on rumours, sell on news’ ali ovdje je bilo i jednog i drugog u zadnje vrijeme..
Kolega zašto komentirate stvari koje očito niti ne znate niti razumijete?
@hugh
Na DLKV imate jasan uzlazni trend. Vjerojatan scenarij je probijanje zadnjeg vrha i rast do 360 ili 390-400. Nakon toga ide vjerojatno jača korekcija. Ako nakon te korekcije probije vrh koji će ostvariti (360 ili 390-400), imate potvrdu daljnjeg rasta.
[/quote]
može netko ko se razumije staviti analizu za dlkv ?
[/quote]
Naravno da TA pomaže:
http://www.teletrader.com/_java/jTrader.asp?SymbolName=tts-13907403
Hmmmm moguće. Vidjet ćemo za dan dva. Ja sam za tvoju varijantu. Makar sam izašao ali lako ja ponovo uđem… [thumbsup]
[/quote]
Sad sam siguran da je bio double top!
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=BLJE-R-A
Kolega, čak i laik vidi da ovaj Cros može samo u jamu i to duboku.
[/quote]
pa niste vi na mjestu predsjednika uprave, pa da propadne
[/quote]
Dobro ste to primjetili, ali da jesam nebi bilo ni gubitaka ni gubljenje vremena, a ni minute.
Međutim, zato i nisam, jer nije interes uvijek transparentno i poduzetničko poslovanje.