ma da, crtaš ono kako bi tija da se dogodi, il drukaš
[/quote]
eto lipi moj hrca, bila san u pravu
pročita si nešto u novinami, i sad to tražiš i crtaš po grafu
čudno, za nekog ko se kuži u tehničku
usput, ako more još dva pitanja, nevezano za TA, ali vidin da si dobro upućen – ako budu sami nabavljali plin, po kojoj cini će ga nabavljati i o kakvon smanjenju cine plina pišeš
Ništa ja ne tražim, samo sam označio divergencije.
Mene su učili ovako: VEĆA PONUDA=MANJA CIJENA
O tom smanjenju cijene pišem.
Ingra…moguci scenarij…1 ili 2…?!
p.s. a mozda je bas i negdje izmedju od ta dva…a mozda i ovisno o izvjescu u utorak…?!
ATPL : onaj 845 će malo pričekati…
To ćemo vidjeti kolega… [cool]
BDI – kupovni signal [rolleyes]
Kolega, imate li nešto značajnije, osim divergencija.
Evo kako je završio prethodni, isti takav, signal.
E moj johnny, ne bi ti škodilo da naučiš prije baren elementarne stvari o tin divergencijama, prije nego ih počneš crtkati.
E moj johnny, ne bi ti škodilo da naučiš prije baren elementarne stvari o tin divergencijama, prije nego ih počneš crtkati.
[/quote]
Kolega Ulix, Vi ste se sa svojim "poznavanjem" divergencija već dokazali.
Ja sam samo označio isto ono što i štovani magistar. Jesu li to divergencije i da li su to kupovni signali, ostavljam Vama na prosudbu.
@johny,
za povezivanje dna s vrhom, što si ti učinija na onom histogramu, pada se prvi dan vrtića TA [wink] aj živija, i pitaj tigrusa, on je ponavlja taj razred par puta [bye]
[/quote]
Kolega Ulix, Vi ste se sa svojim "poznavanjem" divergencija već dokazali.
Ja sam samo označio isto ono što i štovani magistar. Jesu li to divergencije i da li su to kupovni signali, ostavljam Vama na prosudbu.
[/quote]
a to šta ne vidiš razliku između tvojih označavanja i MrRi-jevih je potvrda da zbilja moraš malo ponovit osnove TA
aj živija, i pomalo
Ulix, uistinu mi nije jasno zašto ste uzeli u zaštitu ovog umišljenog neznalicu, koji razvlači fibo, označava divergencije i crta slične gluposti, na samo njemu znane načine, koji nemaju veze sa TA.
Nemam namjeru dalje raspravljati, samo ću u privitak staviti jedan pošteni graf za BDI, umjesto one bedastoće koju je okačio Vaš štićenik, sa označenim mjestom na kojem je ucrtao divergenciju.
Pokušajte i Vi, Ulix, to isto tamo ucrtati. S obzirom kako razmišljate, vjerojatno ćete je uspjeti pronaći i na rsi-u.
Meštri od divergencija, možeš se misliti.