protiv izvjesca ni TA nepomaze….:)
ak netko zeli mozda i zastavicu vidi…ili trokut….al djabe..
vidim ovdje neki uspoređuju ATPL sa građevincima…mislim kao prvo da je teško usporediti dionice iz dva potpuno različita sektora ali objektivno gledano brodarima se novac isplačuje u zelenim šuškavim novčanicama i to redovito, koliko god malo bilo dok se građevinari bore kako bi uopće došli do nekog posla a i kad ga odrade pitanje je koliko i kada će naplatiti..uglavnom dobiju papire i obećanja…u trenucima kad je još i kriza negdje u svijetu pa dolar raste nije uopće upitno tko bolje prolazi…osim toga u trenutku potrebe brodar može prodati brod takoreći trenutno a građevinac kaj ? lopatu?…
od građevinara jedino kaj trenutno vrijedi je Dalekovod
protiv izvjesca ni TA nepomaze….:)
ak netko zeli mozda i zastavicu vidi…ili trokut….al djabe..
kolega, to nije divergencija…
DLKV-R-A
Za kolegu evomeopet.. Rastući trend netaknut.. Potpora na 312Kn, ako popusti imate zaokruženu zelenu zonu, a onda ćete vjerojatno dobit i skrivenu poz. divergenciju..
čoviće, kapa doli… [thumbsup]
moj duboki naklon, evo opet guštam… [thumbsup]
1.da li postoji neki graf kojim bi se moglo predvidjeti buduce kretanje BDI-a?
ako postoji mozete li to objaviti(i malo objasniti)
unaprijed hvala
Ovo možda mrvicu bar pomogne. Ako ništa drugo da imate osjećaj "otprilike" u kojoj fazi se nalazi BDI. A o prediktivnoj sposobnosti ne bih komentirao previše. [smiley]
Moje skromno mišljenje, da je oversold condition počeo ovih dana, a sad šta će bit od toga, vrijeme će pokazati.
Sutra bi ADPL mogla rasti (što s obzirom na odlično izvješće i nije čudno).
Za dalje će bitnu ulogu igrati priča oko prodaje onih udjela, pa se ne usudim davat prognoze.
Sutra bi ADPL mogla rasti (što s obzirom na odlično izvješće i nije čudno).
Za dalje će bitnu ulogu igrati priča oko prodaje onih udjela, pa se ne usudim davat prognoze.
Kolega cjenim što pišete, a Khmm također odnosno jedino i čitam što vas dvoje i pišete, ali ipak moram kritiku uputiti .
Ingra – 21-22 target, a gledajte danas ?
Kolega cjenim što pišete, a Khmm također odnosno jedino i čitam što vas dvoje i pišete, ali ipak moram kritiku uputiti .
Ingra – 21-22 target, a gledajte danas ?
A kaj ja mogu, TA slika je bila takva. U ničemu nisam pogriješio, jednostavno to je manjkavost tehničke analize. Da je TA egzaktna znanost onda nikad ne bi mogao izgubiti ako slijediš TA, a znamo da nije tako. 😉
Evo u prilogu analize od prije 10ak dana.
I dalje stojim iza njih, odnosno mislim da ovaj pullback ne znači da Ingra u narednom periodu od max 2-3 tjedna neće biti na prognoziranim razinama.
1.da li postoji neki graf kojim bi se moglo predvidjeti buduce kretanje BDI-a?
ako postoji mozete li to objaviti(i malo objasniti)
unaprijed hvala
Ovo možda mrvicu bar pomogne. Ako ništa drugo da imate osjećaj "otprilike" u kojoj fazi se nalazi BDI. A o prediktivnoj sposobnosti ne bih komentirao previše. [smiley]
Moje skromno mišljenje, da je oversold condition počeo ovih dana, a sad šta će bit od toga, vrijeme će pokazati.
[/quote]
Ovaj BDI je nategnut kao praćka. Gledajući naftu i moguća događanja u arapskom svijetu moglo bi ga žestoko lansirati ovaj put. [lol]
Ovaj BDI je nategnut kao praćka. Gledajući naftu i moguća događanja u arapskom svijetu moglo bi ga žestoko lansirati ovaj put. [lol]
[lol] pa o priokretu i praćki čitam ovdi od litos
ajde, jednom ćete pogodit. samo triba bit uporan
deset dana, minus 23%
da praćka, da vilenjaci,.. [lol]
planica