Evo malo i analiza jedne graditeljske dionice. MACD probio iznad nule, uspješan BREAK (PROBOJ) i retest u idućih par dana. Dakle očekujem da će HIDRICA snažnije povući.
Pozdrav svima,
evo piskarao sam nešto oko dna, a pošto mi se čini da smo pri vrhu, opet ću malo piskarat.
Dobro sam "piknuo" dno, iako sam bio poprlično skeptičan prema ovako snažnom rastu, čak sam mislio da ćemo samo 1770 – 1835 pa opet malo dolje, a tek onda gore, no događaji oko INE su rasturili sve moje beariš primisli nekoliko dana prerano [tongue]
Evo sad kako mi se čini da idemo prema vrhu ili smo već na njemu. U svakom slučaju korekcija
bi bila sasvim razuman razvoj događaja.
dosadno mi pa sam malo listao ovu temu otpočetka…
dosta zanimljivo štivo
a tek cijene na grafovima iz 2007…
Pozdrav svima,
evo piskarao sam nešto oko dna, a pošto mi se čini da smo pri vrhu, opet ću malo piskarat.
Dobro sam "piknuo" dno, iako sam bio poprlično skeptičan prema ovako snažnom rastu, čak sam mislio da ćemo samo 1770 – 1835 pa opet malo dolje, a tek onda gore, no događaji oko INE su rasturili sve moje beariš primisli nekoliko dana prerano [tongue]
Evo sad kako mi se čini da idemo prema vrhu ili smo već na njemu. U svakom slučaju korekcija
hm,svi misle da smo pri vrhu i da smo pre naglo rasli.sada bi kao trebala slijedit korekcija.a mozda je ovaj rast u zadnjih mjesec-dva bio tek dio ili samo pocetak jedne velike korekcije.u svijetu dionicarstva pretpostavke i misljenja vecine obicno kontriraju stvarnom stanju i razvoju situacije.
sretno
Za korekciju treba i prodavača. Ovi što su su kupovali u zadnje vrijeme jedva čekaju da prodaju jeftinije pa da se ponovno natrpaju na 2500.
Drago mi je da imamo slične poglede na situaciju, s tim da je moj pogled na razinu korekcije Crobexa možda samo na prvi pogled malo drastičniji, no ako uzmemo u obzir koliko je Crobex porastao s porastom cijene Ine od 1700-2800, eventualan povratak Ine prema početnim pozicijama svakako bi minimalizirao tu moguću korektivnu razliku…
P.S. Politikom se ne bavim… uvijek treba razgledati sve moguće situacije. [wink]
Za korekciju treba i prodavača. Ovi što su su kupovali u zadnje vrijeme jedva čekaju da prodaju jeftinije pa da se ponovno natrpaju na 2500.
ma nebi ja sada, Verdi, prodavao … ma ni za živu glavu …. kad bih imao što za prodavati. Čuvao bih ja to za puno veći Crobi. Ali, Verdi, nemam što prodati, jer sam već sve prodao prije ove tvoje poruke. Da si bar ranije napisao ovu poruku ….
BTW: Jedna zanimljiva slikica
ma nebi ja sada, Verdi, prodavao … ma ni za živu glavu …. kad bih imao što za prodavati. Čuvao bih ja to za puno veći Crobi. Ali, Verdi, nemam što prodati, jer sam već sve prodao prije ove tvoje poruke. Da si bar ranije napisao ovu poruku ….
BTW: Jedna zanimljiva slikica
[/quote]
Nisi ti još ništa ni kupio. Pobjegao ti vlak kao i ostalima koji zazivaju korekciju. A ništa, trebat ćemo nekoga da kupuje na Crobexu 5000.
LP
Nisi ti još ništa ni kupio. Pobjegao ti vlak kao i ostalima koji zazivaju korekciju. A ništa, trebat ćemo nekoga da kupuje na Crobexu 5000.
LP
A meni se nekako čini da si ti tek sada kupio. dobro dok je takvih [thumbsup]
trebat ćemo nekog da prodaje na crobexu 1900
Zaludu Vam druk na veću korekciju poglavito iz razloga jer je veći dio Crobexa odradila INA,a ne ostale dionice. Dapače većina i dalje čami na prošlom dnu, sjetimo se IGH i dna na 1420kn (kao da je sad puno iznad toga), VDKT, HDEL, IPKK, JDPL, ULPL, ATPL, ZVCV, ….pa dionice nisu ni počele pošteno rasti. Crobex ide gore koliko god to nekome smetalo, a prije 3400-3600 ne bi ni prodavao ništa, trejdati vrlo vjerovatno hoću, al prodavati za konačno ipak neću.
Vidimo se na 3800.
Kad smo već kod Russella 2000, ova slikica je zanimljivija:
Negativna divergencija index vs. RSI u intervalu travanj 2010 – siječanj 2011
Nešto čega u "razvikanom SPX-u" nema… [huh]
LP
A meni se nekako čini da si ti tek sada kupio. dobro dok je takvih [thumbsup]
trebat ćemo nekog da prodaje na crobexu 1900
[/quote]
Prestrašno je kako se neki pjene na spomen korekcije.
Ovi koji su ušli prekasno … haha
[lol]