Ova razina na Crobexu je ključna, moguća je korekcija jer je dosegnuta jaka linija otpora…u suprotnom nastavak prema 2300 bodova
ATPL može potegnuti do 1050kn u jednom dahu bez da krši ikakva pravila TA.
Ipak očekujem rast do 920-940kn,a onda propad do 850kn i nastavak prema 1100kn.
Prvi otpor na ATPL.
Nadam se da će proći bez većih problema (oscilatori ne pokazuju da će stati tu), ali nekako mi brodari nisu uvjerljivi.
CROBEX
Nitko ništa ne piše, pa evo.. Jedna optimistična..
Duplo dno.. Target 2080.. (za kolegu House-a)
Big W.. Prva stanica 2226 (roza zona).. Zastoj.. Druga stanica 2675 (ljubičasta zona).. (za kolegu Johny-a 007)
ps. nadao sam se gap-u na grafu, al’ i ovako izgleda impresivno.. hvala ti, INA..
Sretno!
..prognoza od 14.12.2010.
još uvijek stojim iza toga..
uz dodatak da je target zastavice koja se kasnije razvila cca 2350, što je u biti nebitno, ali eto..
možda vrh iz 10.mj.2010.
malo ćemo zastat, pregrupirat se i nastavit dalje (ako ne dođe do apokalipkse u međuvremenu)
ako ima netko voljan neka stavi svoje viđenje ADRS-P
meni kristalna kugla pokazuje 315 ako probije 280…. [yawn]
Slažem se.. Sa zakašnjenjem.. Jučer me nije bilo..
evo Vam i jedna iz naftalina..
I meni se čini da su zapadnjaci spremni za hlađenje.
Short ETF je već u portfelju
Samo koliko naša burza zaostaje s rastom to nitko ne spominje , imamo mi fore danima rasti ali ne možemo pored dežurnih drukera koji samo prizivaju pad dionica .
Spremni su oni već duže vrijeme za hlađenje pa nikako da se ohlade!
Samo koliko naša burza zaostaje s rastom to nitko ne spominje , imamo mi fore danima rasti ali ne možemo pored dežurnih drukera koji samo prizivaju pad dionica .
[/quote]
dionice ne dižu ni ne spuštaju ni drukeri ni fondovi. sve dok razmišljate da netko diže i spušta ili da netko brani ili blokira nema vam kruha u ovom poslu
[/quote]
dionice ne dižu ni ne spuštaju ni drukeri ni fondovi. sve dok razmišljate da netko diže i spušta ili da netko brani ili blokira nema vam kruha u ovom poslu
[/quote]
mislie decki i cure da "oni zli drukeri, fondovi i brokeri" poput automehanicara, zavuku se pod burzu i onda je spuštaju i dižu s dizalicom kao aute na servisima i popravcima…