Di su oni super analiticari koji samo pljuju po Crobexu,Dow…
Toliko su sr…. i gluposti iznosili a sad su kod mame se sakrili.
Gosp.B.B. ( Fed Ch.) vam je objasnio kuda i kako brzo ide USA gospodarsvo na bolje.
Samo toliko za one koji sve najbolje znaju,možda i znaju da ce 2012 biti kraj naše burze,planete…
Zivio nam Crobex na 3000-4000 do kraja 2011 i Dow 13.000-14.000 do kraja 2011.
pozdrav normalnim ljudima
u potpunosti se slažem i to ne zato jer kaže baki nego matematički je i u pravu, ali ovako i onako treba gledati zasebno svaku dionicu a ne indeks, a sto se tiče crobia današnjim izračunom njega samoga u 2006 bi bio cca 6750 , ali da ne davim previše s izračunima nije važno ali može tj i stvara prividnu sliku jer napucavanjem pojedinih dionica napr. ina 10 000, ht 1000, argr 3000, adris 1500 može crobi visoko i to samo jel paše nekom velikom s puno novaca . PRIMJER JE naprimjer evo samo ina na 10000 crobi bi bio na cca 2700 jel to ok stanje gospodarstava mislim da nije
Kolega Khmmm ako može target za TRIPLE BOTTOM na Zvečevu! Hvala.
euro bi se trebao trgnut … zadnji mu je tren
jer ak probije 1,26 smješi se i 1,16
Bravo pinbal – treba te imati u vidu. Vidi se, da i ti imaš informacije sa svih strana.
Izgleda, da EUR/USD radi jedan dugočni trokut. Target bi bio tamo oko 1,16. Nemoj mi samo opet ono o plagiatima (ovo je stvarno moj produkt).
Ne kažem, da ponekad zvrcnem koju tuđu analizu, koju ipak djelim sa forumašima ovdje. Pitanje je uvijek samo, što sljediti i u što vjerovati. Ajd. [wink]
DDJH-R-A
Jedna tekstualna.. Double bottom.. Target cca 47Kn..
Ajd sretno!
analiza od srijede.. quickie..
ADPL-R-A
Cup&handle.. target 150Kn.. (malo se nakosio neckline, pa samim tim i korigiram target..)
Measured move.. target također 150Kn..
analiza od srijede.. quickie..
[/quote]
majstore zbilja svaka čast.
sad me interesira koliki bi mogao biti odbijanac prema dolje .
još jednom txs