Khmm, jel trguješ prema svojim analizama ili je ovo čisto akademski rad?
james one tvoje račve propadoše sa targetom 1650, što da radimo da čekamo ili?
Naravno da nije ostvaren target.
A pogotovo nije ostvaren target od 600 kuna.
Umjesto sa 1 280 kuna koliko tada bila i pada na 1 100 i / ili 600, evo nas na 1 500.
Dakle nemojte izvrtati stvari kolega, target je dan dok je cijena bila 1 280, a ne 2 000.
lp
Pa sa 1280-1300 sa koliko je napravljen target od 1100 cirka, palo je na 1160. To je dakle popriličan pad, od PREKO 10%, te vrlo vrlo blizu targetu. Tako da cjepidlačite.
Target od 600 sigurno nije dan kao target koji će se ostvarit za tri dana. Ne budite smiješni.
Dionica se odbila sad i ??
I ??
Pala je sa 2000+ na ravno 1160. To je OGROMAN pad, i sad se dionica odbija. WOOW!!!
Možda ju index povuče gore, istina,
al uz padajući crobeks, brzo bi ona slomila 1100 ….
Ovakvi vaši "slavodobitnički" postovi, su naprosto smiješni, pa sam malo reagirao.
Sve u svemu, puno sreće i lijep pozdrav.!
PS :
evo na brutalnom prometu raste LKPC [tongue]
Skoro da mi je žao što sam ono kupljeno oko 1200-1300 prodao
haha [lol]
Jel to vi dižete možda?? Samo da možete doć na temu i hvalit se da ste u pravu [tongue]
Gledajte, svi griješe… evo kolega Delux isto čeka Podravku na 200- [tongue]
Danas kad sve naoko cvijeta, treba prodavati i to prema elementarnoj ta. U Americi treba kupiti faza u što većoj količini, po mogućnosti oko 9.50-10.0.
može li netko izbaciti graf za koei ? txs
Danas kad sve naoko cvijeta, treba prodavati i to prema elementarnoj ta. U Americi treba kupiti faza u što većoj količini, po mogućnosti oko 9.50-10.0.
Točno tako. Sad treba prodavati Crobex.
Osim ako baš ne misli Explodirat gore mimo svih pravila.
A ne čini se baš tako.
Samo kolega ja bi pričekao sa FAZom još kojih dva tjedna …
2 tjedna, why?
može li netko izbaciti graf za koei ? txs
može. koei se nalazi u trading range-u do 520 HRK. kad krene proboj na jednu stranu bit će brz i eksplozivan. kupili smo na donjoj stranici. o prodaji ćemo razmišljat na gornjoj.
stop loss je tu odmah ispod na 470 recimo.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-adris-i-mirovinci-dizu-crobex-iznad-1.900,100498.html
kad novinaru napišu nešto ovako biti vrlo oprezan
može. koei se nalazi u trading range-u do 520 HRK. kad krene proboj na jednu stranu bit će brz i eksplozivan. kupili smo na donjoj stranici. o prodaji ćemo razmišljat na gornjoj.
[/quote]
hvala. danas ga ciljao, i mislim dobro naciljao.
već je prešao ovu granicu , brutalno to ide iznad 600
[/quote]
hvala. danas ga ciljao, i mislim dobro naciljao.
već je prešao ovu granicu, brutalno to ide iznad 600
[/quote]
[thumbsup]