Američki dolar bit će sigurna investicija u narednih 6 do 12 mjeseci jer su globalna tržišta fokusirana na dužničke probleme u eurozoni, no financijsko zdravlje SAD-a je lošije od europskog.
To je za Bloomberg danas izjavio član monetarnog odbora kineske središnje banke Li Daokui prema čijem mišljenju cijene američkih obveznica i dolar će pasti kada se jednom stabilizira ekonomska situacija u eurozoni.
Ne znam zašto ali ja ovom liku vjerujem. [lol]
Crobex će na krilima INE skočiti do 2000 bodova a možda i preko toga. OTP indexsni fond je obustavio primanje uplata u fond do daljnjeg zbog velike navale. Sada se odjednom počelo pričati da su INA i ostale HR dionce dosta podcijenjene. Kao da to i prije nismo znali samo je to sada lumenima u fondovima došlo iz d….u glavu jer su to morali čuti od stranaca.
Za crobex je bitno preskočiti cca. 1950 bodova i vratiti se u kanal uzlaznog trenda, a onda je sve moguće uz pretpostavku da na INI krene stampedo.
Deutsche Bank o Ini: 2.800 kuna znači jeftinu kupnju za MOL
http://seebiz.eu/hr/analize/deutsche-bank-o-ini-2.800-kuna-znaci-jeftinu-kupnju-za-mol,100383.html
nadam se da su mali dioničari pametni pa neće srljati sa podajom bud zašto…
Big W ?!
[/quote]
Lako moguće..
Khmm, jel trguješ prema svojim analizama ili je ovo čisto akademski rad?
Naravno da trgujem.. Jel ima itko ovdje da ne trguje..
Ne mogu baš biti na svim mjestima u isto vrijeme, ali imam u vidu svaku svoju analizu kod trgovanja..
VLDS-R-A
E, ovo je dionica za surf.. A valova ima i biti će ih još više.. Kuha na sve strane..
Descending broadening wedge probijen prije par dana.. Također, formiralo se tu i trostruko dno..
Uglavnom, potvrda trostrukog dna dobit će se probojem otpora na 8,7Kn.. Target oba patterna 10,9Kn..
Sretno!
ps. evo James, ovdje me nema.. nažalost.. kad sam 99% vremena 100% u dionicama..
pps. 9.12. bi trebao biti datum.. koji mi je??
Američki dolar bit će sigurna investicija u narednih 6 do 12 mjeseci jer su globalna tržišta fokusirana na dužničke probleme u eurozoni, no financijsko zdravlje SAD-a je lošije od europskog.
To je za Bloomberg danas izjavio član monetarnog odbora kineske središnje banke Li Daokui prema čijem mišljenju cijene američkih obveznica i dolar će pasti kada se jednom stabilizira ekonomska situacija u eurozoni.
Meni se isto čini da bi dolar mogao postati no1 ali opet pa bili su u recesiji i naštampali i pokupovali pola svijeta, sad drmaju tržištima da se štedi u dolarima, malo sumnjivo, prije će biti juan no1
Ne znam zašto ali ja ovom liku vjerujem. [lol]
ne vidi da se baš na lkpc-u ta pokazala.
LKPC-R-A
lose.
Mislite, očajno..
[/quote]
Biti ću puno pristojniji i umjereniji, nadam se da će ovaj post ostati ovdje:
http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3349.aspx#post1073567
Pretpostavljeni targeti 19.11.2010. LKPC bili su 1100 kuna i 600 kuna.
Danas je cijena 1500 kuna.
Rado bih komentrao više, ali koga zanima može na temu bez cenzure o dionicama, tamo ni je prebačen post.
lp i sretno
Mislite, očajno..
[/quote]
http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3349.aspx#post1073567
Rado bih komentrao više, ali koga zanima može na temu bez cenzure o dionicama, tamo ni je prebačen post.
lp i sretno
[/quote]
LoL [lol]
Pa šta nije target 1100 bio i PRAKTIČNO OSTVAREN (osim ako ćete cjepidlačit za par kuna) !?
WoW što smo sad pametni, dionica koja je pala sa 2000 na skoro 1100, se odbila na 1500.
(uz odbijajući index)
[lol]
Mislite, očajno..
[/quote]
lp i sretno
[/quote]
LoL [lol]
Pa šta nije target 1100 bio i OSTVAREN !?
WoW što smo sad pametni, dionica koja je pala sa 2000 na skoro 1100, se odbila na 1500.
[lol]
[/quote]
Naravno da nije ostvaren target.
A pogotovo nije ostvaren target od 600 kuna.
Umjesto sa 1 280 kuna koliko tada bila i pada na 1 100 i / ili 600, evo nas na 1 500.
Dakle nemojte izvrtati stvari kolega, target je dan dok je cijena bila 1 280, a ne 2 000.
lp