Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Projekcija bila uspješna u potpunosti. Zadovoljan sam.

Odrađeno 1770-1820 umjesto predviđenih 1770-1825, te je sad cijena dostigla ravnotežu.
I sad gdje trokut kaže, tamo ide sljedeći val, gotovo pa 100% sigurno.

Evo i HT updejt.
Ako misli krenut, sad je vrijeme [tongue]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

@Ferengi

Vezano za Crobex.. Ovo Vam nije trokut..
Za HT nemam zamjerki..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

INGR-R-A

Nadopuna analizi od prije par dana..
Potvrđen inv. H&S..

ps. haha.. 7.12. bi trebao biti datum..

DAX je iznad 7000, ne sjećam se kad sam zadnji put to vidio [shocked]

&

DAX je iznad 7000, ne sjećam se kad sam zadnji put to vidio [shocked]

Puno će to Crobexu pomoć.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

SPX

Po meni triple bottom prelaskom 1200.. target prošli vrhić.. zatim mala stanka, pa Big W s targetom 1280.. Eto..

post od 1.12.2010.

Nadopuna.. Možda measured move up? target cca 1360.. ajd vidjet ćemo..

SPX i DJI

analiza od 12.10.2010.

The big picture.. ako ste raspoloženi.. Measured move up..

car

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ako ništa drugo osim što rastu u americi imaju i pojačan promet … tko će prevagnuti pitanje je sad jer i na stranim blogovima masovno spominju targete i preko 1300

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Završilo baš onako po ta, ii se odrađuje, pa onda iii itd. Amerikanci još nisu završili rast. Mi idemo dolje.

ako ništa drugo osim što rastu u americi imaju i pojačan promet … tko će prevagnuti pitanje je sad jer i na stranim blogovima masovno spominju targete i preko 1300

1300 ako i dodje spx …borbe ce se vodit….i u padu su se vodile….2008 ,tjedni graf

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

možda sam se krivo odrazio jer sam ovih 1300 spomenuo kao pilu naopako … ne mogu se oteti dojmu "umjetnog" dizanja tj. istovara, ne valja ni kad su svi bikovi jer obično završi upravo suprotno … neka i griješim ali malo FAZ-a sam si opet piknuo

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close