Ova tema je postala glupost do gluposti. Sad je samo natječaj tko će izvaliti veću. Konkurs otvoren do kraja godine. Navali narode. Najveće šanse za nagradu imaju ovi što rade vikendom mimo cijelog svijeta.
Vi koji ništa ne pridonosite temi, a znate prigovarat, lijepo nemojte više pratit temu.
Zašto bi pratili gluposti? Zašto imate potrebu nama reć da su tu gluposti a vi niste nikad ništa pametno ili konstruktivno napisali?
Samo se fino isključite i super i ostavite se onog što ne razumijete očito.
A za ostale evo zgodan link : http://www.collective2.com/
"third-party reviewer of trading strategies"
Ne loša ideja za TA.
A i da se tu pronać pokoja dobra strategija.
[tongue]
PS : http://www.cxoadvisory.co…owed-by-bad-or-good-ones/ Interesantno je da neće objaviti R2 analizu prinosa nakon recimo dvije ili tri crvene svijeće. Onda bi možda raja primjetila da burza ima određenu tehničku elastičnost.
Kolega Ferengi hvala ti na tvojim analizama. Rijetko pišem ali moram reći od tebe se može mnogo naučiti. Isto vrijedi i za kolegu MrRI-a i ostale koji pomažu!
Kolega @ferengi na žalost takav dojam sam stekao pročitavši današnje postove. Vi ste stvarno izuzetak od toga jer se trudite bez obzira kakvi su rezultati jer nisam ja tu da sudim je li to dobro ili nije. Ali ove neke izljeve ego tripova stvarno ne mogu a da ne prokomentiram. Što se tiče mog doprinosa temi on je stvarno beznačajan jer od kad sam krenuo trgovati imam od brokera takve analize koje tu nikad nitko nije nacrtao a bome ni vidio pa mi ne pada na pamet pokušavati nadmašiti bolje od sebe.
I samo da vam kažem na temu se u opće više i ne mislim javljati jedno vrijeme da ne smetam većinu u njihovim zabludama. Ja ovo ipak radim za novce i u zabludi mogu živjeti povremeno ali nikako ne konstantno. Onaj moj zahtjev za TA od INE Vam govori sve. Ak ne vjerujete meni onda pitajte kolegu @Alabamu koliko je on grafova nacrtao i da li mu to nešto utječe na portfelj. Vrijeme za dokazivanje tko je koliko bio u pravi je tek pred nama. [bye]
ht
postoji samo jedan mali problem u ovoj prački….umirovljenički paket od 100 mil eura…valjda bu ga netko uzeo pa da možemo na 330
Kolega @ferengi na žalost takav dojam sam stekao pročitavši današnje postove. Vi ste stvarno izuzetak od toga jer se trudite bez obzira kakvi su rezultati jer nisam ja tu da sudim je li to dobro ili nije. Ali ove neke izljeve ego tripova stvarno ne mogu a da ne prokomentiram. Što se tiče mog doprinosa temi on je stvarno beznačajan jer od kad sam krenuo trgovati imam od brokera takve analize koje tu nikad nitko nije nacrtao a bome ni vidio pa mi ne pada na pamet pokušavati nadmašiti bolje od sebe.
I samo da vam kažem na temu se u opće više i ne mislim javljati jedno vrijeme da ne smetam većinu u njihovim zabludama. Ja ovo ipak radim za novce i u zabludi mogu živjeti povremeno ali nikako ne konstantno. Onaj moj zahtjev za TA od INE Vam govori sve. Ak ne vjerujete meni onda pitajte kolegu @Alabamu koliko je on grafova nacrtao i da li mu to nešto utječe na portfelj. Vrijeme za dokazivanje tko je koliko bio u pravi je tek pred nama. [bye]
prejako [lol]
Zašto ne. Evo.
Da sudim prema svom osjećaju, bio bi optimist prema HT-u.
Ako je suditi prema grafu, još uvijek nema nikakve naznake da bi trebalo sumnjati u rast. Možda je malo intenzivnija bila ova korekcija u bull trendu, ali još nije razlog neki za pretjeranu zabrinutost.
Evo tjedni i dnevni pregled.
Čak sam i bio koristio maštu, pa sam nacrtao kako ja vidim da bi to trebalo izgledat na HTu [tongue]
[/quote]
fak….jesi siguran u crtanje i osjećaj za trejd na htju? jer ak ti vidiš da ide gore ja prodajem….faaaaaaak…da sambar prije tu škicnuo [bye]
BDI : "kupovni" signal
– današnjim zatvaranjem na 2168 kupovni signal po SAR-u
– bikovska divergencija RSI-a sa presjecanjem linije vrata, bikovska divergencija MACD histograma i križanje MACD-a potvrđuju SAR
… od kad sam krenuo trgovati imam od brokera takve analize koje tu nikad nitko nije nacrtao a bome ni vidio pa mi ne pada na pamet pokušavati nadmašiti bolje od sebe.
[thumbsup]
Vjerujem da ste od Vašeg brokera dobili i analizu kakvu još nitko nije vidio za INU, i da ste se nakrcali do ušiju.
ht
tu si crtu potegnuo kao da je probijena,a nije-odbila se
jel ti se omaklo namjerno ili slučajno?
… od kad sam krenuo trgovati imam od brokera takve analize koje tu nikad nitko nije nacrtao a bome ni vidio pa mi ne pada na pamet pokušavati nadmašiti bolje od sebe.
[thumbsup]
Vjerujem da ste od Vašeg brokera dobili i analizu kakvu još nitko nije vidio za INU, i da ste se nakrcali do ušiju.
[/quote]
dobra [thumbsup]
Kolega Ferengi hvala ti na tvojim analizama. Rijetko pišem ali moram reći od tebe se može mnogo naučiti. Isto vrijedi i za kolegu MrRI-a i ostale koji pomažu!
[thumbsup]Dobri su [thumbsup]
Graf EUR/USD kako ga neki vide.
Za index sp 500 rekao sam već, da ide korekcija- za sada se vidi baremod 1227 prema 1187 – a nakon toga opet rast.Ajd
[wink]
Kolega nosorog kaže da korekcija ide barem do 1135-1140 [angry]
Može li nova analiza za EUR USD, jer je ova, koju ste ovdje prenijeli, prema trenutnoj situaciji, propala.
[/quote]
Johny007 – nešto i ti previše slušaš kolegu nosoroga. Odkada smo zadnji put vodili diskusiju-index sp 500 kretao se oko 1176 i tada sam stavio kratkoročnu prognozu rasta indexa sa 1176 prema 1221. Linija potpore tada je bila 1173, koja u slučaju daljneg rasta nije smela biti probijena (i nije).
Jučer je index postignuo najviši target 1225,57 i u ponedeljak očekujem rast prema 1232 prije manje korekcije na cca. 1200 (nakon toga opet rast).
Daj pitaj cijenjenog kolegu – kad će onda index pasti na 1135-1140.
[lol]