atpl se danas odbila od gornjeg boll.
VDKT je ispred svih dionica, pa se i on danas odbio od gornjeg Bollinera.
Fenomenalno kako su se sve dionice danas posložile do gornjeg bollingera.
Još dosta njih je došlo do gornjeg bollingera. Osim nekolicine ,INGR,TISK…LEDO
fazan: ” Koji je vama: TA obuhvaća: potpore, otpore, trendove, EWT, fibo, geometrijska tijela, obične grafikone … mojne da se vraćamo na osnove nadam se da svi vidimo da će 4.000 biti jak otpor … eto da ne bude da nisam rekao … ” 4000 je ca 3% od 3900. k tome je i psihološki značajna. ewt- ne priznaju je svi tehničari.
ne priznaju svi tehničari niti japanske svijeće …
bit je različito pristupa od FA … do se oni muče s nopatom, mi samo pogledamo u grafikon, nacrtamo neke čvrčarije i tana: ide Crobi na 4.000,00
jel’ tako?
Po ewt smo sve odradili i A i B a bogami i C.A činimi se i peti val.[cool]
baci neku skicu
Ali EWT metoda može jako prevariti ,skoro sam i ja ostao čekati taj peti val,međutim hvala bogu na oscilatorima.
Ali EWT metoda može jako prevariti ,skoro sam i ja ostao čekati taj peti val,međutim hvala bogu na oscilatorima.
[thumbsup]
Udovolji Fazanu. I ja bih volio vidjeti.
Vidim da nitko ne spominje mogucnost stvaranja dvostrukog dna u ovom slucaju u obliku siljka.
Znaci nakon dostizanja otpora na malom volumenu (cca 3950, 4000) promjena smjera jednakom snagom na dole i onda odbijanje od donje linije trenda od 2004. god. na ovamo (cca 3350, 3400 ovisno o sirini).
Sorry, nemam scanner pa treba skicirati svatko za sebe.
BTW zanimljivo kako se kvaliteta postova drasticno pogorsala od kad je zapoceo ovaj odbijanac, ljudi gledaju u visine i kao da gube tlo pod nogama.
Skromnost i jednostavnost bi trebale bit osnovne odlike svakog boljeg investitora, a market je takav – kazni te kad se opustis i najmanje nadas.
Kako ono ide: kad mislis da si pobjedio market…
vlad1111: ” fazan: ” Koji je vama: TA obuhvaća: potpore, otpore, trendove, EWT, fibo, geometrijska tijela, obične grafikone … mojne da se vraćamo na osnove nadam se da svi vidimo da će 4.000 biti jak otpor … eto da ne bude da nisam rekao … ” 4000 je ca 3% od 3900. k tome je i psihološki značajna. ewt- ne priznaju je svi tehničari.” ne priznaju svi tehničari niti japanske svijeće … bit je različito pristupa od FA … do se oni muče s nopatom, mi samo pogledamo u grafikon, nacrtamo neke čvrčarije i tana: ide Crobi na 4.000,00 jel’ tako?
ja sam ti prema svom obrazovanju (između ostalog[smiley][wink]) fundamentalist.
TA je alat koji koristim kao dio strategije ulaza/izlaza iz dionice.
nisam dostojan da uniđem u krug vaš, samo recite riječi dvije iskači ili uskači i ozdraviće minus moj
ps. totalno novi ovaj dio foruma mi se je najbolji niš ne kužim ali nema navijačkih emocija
Sve metode mogu prevariti ali bitno je imati dovoljno znanja o metodama.Ewt se ne nauci u par tjedana kao sto neki vjeruju.
Peti val je bio…to su mogli videti oni sto su gledali postavljene analize prije par dana.Sada su nove formacije preuzele razvitak.
Buducnost burza …je u istinu interesantna….
Vidim da nitko ne spominje mogucnost stvaranja dvostrukog dna u ovom slucaju u obliku siljka.
Evo ja sam nekoliko puta na to pomislio … ali se nisam usudio napisati … jednostavno ne mogu povjerovati da bi mogli opet tako oštro pasti … fundamentalno gledajući, nema razloga za pad …
iako, TA ne možeš tako promatrati … ne predviđa se tržište predviđajući sljedeću formaciju …