odbijanac crobex na 1777,00.
Dalekovod – pozitivna divergencija ?????
Woo hoo. Target iz bivše projekcije dostignut. Sad još da dobijemo odbijanac, pa da se ova "fikcija" zvana TA još jednom po zilijunti put potvrdi.
Rezime :
a) 14.10.2010 koristeći TA alate preporučen sell na 1895. (slika1)
b) 15.11.2010 uvažavajući trendove i indikatore, te razinu potpore, dan je cilj 1770-1780. (slika2)
c) 26.11.2010 predviđamo potporu, čak i odbijanac od dva do tri dana sa ovih razina (slika3),
koji je već najavljen u slici2.
Dodatno : Crobeks formira padajući trokut, s time da je cijena već jako blizu "špicu" trokuta, što meni ukazuje da ćemo dobiti odluku o dužem trendu i naravi tržišta u sljedećih 10ak trgovinskih dana.
Evo i valutna strana se slaže. Dollar bi trebao u narednim tjednima ipak pohlađivati se.
A burze valjda onda mogu gore u tom periodu.
No,
veliko je pitanje koliko će biti jaka i duboka ta korekcija na dollaru. Ako dollar u narednih 2-3 tjedna
padne jedva na 77, i ohladi tjedni graf ( i dnevni ) , a mjesečni vrišti da želi gore… ne znam .. čini mi se da bi se tu mogao rodit novi bull u dollaru.
No o tom, po tom. Prerano je još.
bravo
Dalekovod – pozitivna divergencija ?????
svidja mi se kak razmisljas
Evo i valutna strana se slaže. Dolla bi trebao u narednim tjednima ipak pohlađivati se.
A burze valjda onda mogu gore u tom periodu.
No,
veliko je pitanje koliko će biti jaka i duboka ta korekcija na dollaru. Ako dollar u narednih 2-3 tjedna
padne jedva na 77, i ohladi tjedni graf ( i dnevni ) , a mjesečni vrišti da želi gore… ne znam .. čini mi se da bi se tu moga rodit novi bull u dollaru.
No o tom, po tom. Prerano je još.
veliko je pitanje koliko će biti jaka i duboka ta korekcija na dollaru.
Ako dollar padne
ne znam ..
čini mi se
No o tom, po tom.
Prerano je još.
drž te se fikcije, kemije, "petrokemije" [rolleyes]
tamo nema ako, možda, upitnika…
fiziku i ovosvitske stvari prepustite meni [kiss]
Usporedba brodara.
Jedna kompanija se trguje sa znatnom premijom, jedna sa znatnim diskontom.
svidja mi se kak razmisljas
Hvala Vam kolega.
drž te se fikcije, kemije, "petrokemije" [rolleyes]
tamo nema ako, možda, upitnika…
fiziku i ovosvitske stvari prepustite meni [kiss]
Pa koliko vidim vaše je predviđanje također spust prema 77-78 za us dollar
otprilike onako kako sam i ja rekao. Dakle tu nam se poklapa predivđanje. .. dakako moje
proizlazi iz fikcije i kemije, a vaše proizlazi iz čiste TA. [tongue]
Inače, nemojte me krivo shvatiti,
ja sam strastveni zaljubljenik u tehničku analizu i tumačenje grafova.
[thumbsup]