Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda kao da ht i atgr gupe potporu . ni adrs-p-a ne stoji previse cvrtso, a ako oni i izgube potporu kao sto je jucer krenulo mogao bi crobex dobro kliznuti

izgleda kao da ht i atgr gupe potporu . ni adrs-p-a ne stoji previse cvrtso, a ako oni i izgube potporu kao sto je jucer krenulo mogao bi crobex dobro kliznuti

mislim da ti gubiš potporu pod nogama, a ne ht

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Teške rovovske bitke vode ameri, probije li se prva (ili bolje reći druga) crta obrane nastupa bježanija. Ili je to samo c od 4.

Malko analiziram Book vrijednosti domaćih firmi, od svih izlistanih na ZSE samo iduće
bilježe BV iznad 1. Možda nekima ovdje uistinu i nije mjesto.

Strpljivo čekam LKPC na 400kn.

Nema snage SP za probijanje 1170

Kako se vama čini

Ima snage. ..ima. Danas je samo dobar dan za šoping.

Meni se čini, da će za koji dan daleko preko 1200. [cool]

polako…nek se medjedi istrose…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Učim se al vidim PO MENI da nemože ispod 1170 a tu se slažemo meni izgleda debelo preko 1200

samo da tako i Crobex al jako teško

može vaše viđenje crobexa meni nekako do 1760 čini realno samo da tu izdrži pa praćka

Knecht19, uvijek ste imali zanimljive grafove. Imate li sada nekakav koji bi nam objasnio događanja i predvidio nastavak na SP500, a možda i na crobexu?
Ako nije tajna, što se šopingiralo? Možda i sutra ne bude kasno za ukrcaj.

ki bi da bi

crobex na prekretnici …
ne znači da bude, ali ni 1600 nije nemoguće (čak i cca. 1500) … osobno se nadam da bu se odbio na 1790-1800

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Johny007 – nema tajne. Evo graf za index sp 500, koji sam stavio 30.08. sa targetom 1251 do kraja godine i još danas je aktualan.

Inače kupio sam dionicu BASF11 (grafovi su na ovom forumu). Imam i dionice Coca- Cole – kupio pre mesec dana po 58 dolara, kada je naša Brankica vidjela negativnu divergenciju i prognozirala pad. Danas je cijena oko 64 dolara. Dobre grafove za tu dionicu stavio je i kolega Delux.

O.K.???

Johny007 – nema tajne. Evo graf za index sp 500, koji sam stavio 30.08. sa targetom 1251 do kraja godine i još danas je aktualan.

O.K.???

Odlični grafovi kolega [thumbsup] .
Ipak, malo u raskoraku sa Vašom jučerašnjom izjavom da je bio dan za šoping.
To ne stoji nikako, a kako vidim i niste jučer šopingirali.

Brankica je dobar analitičar, puno bolji od nekih koji su izuzetno produktivni, a ne znaju se koristiti niti osnovnim tehničkim alatima.

Hvala na odgovoru, i ako imate kakvu analizu za crobex.

ki bi da bi

New Report

Close