lakše je okriviti TA i reći da "TA na ZSE ne štima" nego preispitati sebe i svoje greške u trgovanju
sve se more analizirati
evo kako ja analiziran volumene na atpl
Šta mislite, što je važnije
a) volumen izražen kao broj dionica
b) volumen izražen kao broj kuna
I ako može,
obrazloženje zašto to mislite.
Hvala na odgovoru.
@verdi
primjer savršeno odrađenog patterna.. na likvidnoj dionici.. ATPL je čini se aktualna..
kupnja bi bila po cca 700, prodaja 1200.. zarada 70% u manje od 2 mjeseca..
mogli ste kupit i prodat koliko vam srce želi.. lp
Kolega kupovao sam ja tada ali prošla godina je bila bolja od ove. Samo atgr i adpl nešto ovo drugo sve slabo. Tko bi rekao da će atgr da odradi ovo bez obzira što je to po meni dobra firma. Ja ju prodao davno sa zaradom ali prebrzo.
Evo neke vjestice i vile…ispravite ako stogod ne valja, ja to ne kuzim najbolje
nema tu bolje i lošije godine.. samo dobar i loš trejd.. dionica koja raste ili pada..
meni je ova godina bolja od prošle kad sam bio toliko zelen da je puka sreća što nisam uletio s većom lovom jer bih sve spalio..
no, svaka škola košta.. a vi odbijate učiti.. e, to košta najviše..
Evo neke vjestice i vile…ispravite ako stogod ne valja, ja to ne kuzim najbolje
Ni ja ne kužim…molio bih kolege Cromana i Vlada da se očituju
Hvala
Vidiš ovaj moj nalog iz doba o kojem pričaš? Bar 70% investitora bi bili sretni da im je moj prinos ali nije poanta o tu nas par stotina koji ćemo se uvjek nekako snaći već o onih 160 Bkn u banci koje zbog nepovjerenja ne smiju tu ni primirisati jer su ljudi totalno izgubili povjerenje u ovu instituciju. Da nam je sad samo mizernih 0,5% od te mase svi bi pjevali do zore. Ja, ti i nas par stotina smo na to oguglali ali mali ljudi ne ulaze u ovo samo tako.
11393/09-P Izvršen ATPL-R-A 06.03.2009 610,00 62,00 07.03.2009
IZVRŠENJA: Tržište Datum Cijena Količina Ukupno
ZSE 06.03.2009 617,01 8,00 4.936,08
ZSE 06.03.2009 617,01 54,00 33.318,54
Izvršeno : 62,00 38.254,62
Bar 70% investitora bi bili sretni da im je moj prinos ali nije poanta o tu nas par stotina koji ćemo se uvjek nekako snaći već o onih 160 Bkn u banci koje zbog nepovjerenja ne smiju tu ni primirisati jer su ljudi totalno izgubili povjerenje u ovu instituciju. Da nam je sad samo mizernih 0,5% od te mase svi bi pjevali do zore. Ja, ti i nas par stotina smo na to oguglali ali mali ljudi ne ulaze u ovo samo tako.
Sta si ti?
Majka tereza?
šta te briga za druge, gledas sebe i svoje dupe…
Nek svi vi izgubite sve, ako cu ja zaradit…
Nema tu lazne solidarnosti i pateticnosti…
Ma jasno Delux sve ko bijeli dan ali znaš i sam da bi nama bilo punooo bolje kad bi svima bilo samo malo bolje. Kaj treba da odsječemo granu na kojoj sjedimo i idemo šljakati nešto drugo.
I ako može,
Hvala na odgovoru.
[/quote]
neman pojma, nit analiziran volumene, nit ih koristin u analizi grafa
ovaj gore graf je sitna zajebancija na račun luzera koji površno koriste TA, pa na njoj traže opravdanje za svoje promašaje
kupci su ograničeni brojem kuna, prodavači brojem dionica, a samo ponekad kunama
ako se moran nabrzinu odlučiti, ipak bi kazala da je broj dionica interesantniji
meni broj dionica definitivno
I ako može,
Hvala na odgovoru.
[/quote]
neman pojma, nit analiziran volumene, nit ih koristin u analizi grafa
ovaj gore graf je sitna zajebancija na račun luzera koji površno koriste TA, pa na njoj traže opravdanje za svoje promašaje
kupci su ograničeni brojem kuna, prodavači brojem dionica, a samo ponekad kunama
ako se moran nabrzinu odlučiti, ipak bi kazala da je broj dionica interesantniji
[/quote]