Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LKPC-R-A

lose.

LKPC-R-A

lose.

Mislite, očajno..
[/quote]

LKPC-R-A

lose.

– kao prvo izvinite što vam uopće smetam na ovoj temi.
– jer moji komentari i nisu toliko pametni, zbog toga i pišem samo na temi best buy.

– loše ili očajno.
– pa to se može odnositi samo na one čiji su portfelji puni ove dionice, i još ako su bez disperzije.

– a sada pogledajte ponovno graf gospon Tigrusa.
– dobro, dobro ga pogledajte.
– nemam ja sada tu neku potrebu za drukanjem jer imam zanemarivu količinu dionica LKPC.
– par dionica sam sada kupila na dnu, i još otprije par dionica.
– vjerojatno će to ići na target gospon Tigrusa.
– ali ovo je za mene fenomenalna prilika za dobru i jeftinu kupnju.

– znači nije nikako loše ili očajno, ovo je idealno za one koji znaju zaraditi novce na burzi.
– ponavljam još jednom, pogledajte dobro graf gospon Tigrusa.
– sami procjenite je li ovo prilika ili neprilika.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

ja lkpc sad ne bi kupio.

evo Vam graf dionice koju bi trebalo kupiti.

HT-R-A
dobro.

Sto je ovo na ERNT
Valjda nije ovo što sam nacrtao, tj valjda se neće ostvariti

– oni koji prate temu best buy će se prisjetiti kako je i tamo grupa malo neinteligentijih investitora došla do slićnog zaključka.

– da ponovim, sasvim očekivano, mislim na taj pad.
– sada koliko će padati ili pasti grupa malo neiteligentnih investitora sa teme best buy zbilja nema pojma sve dok nam ne dojavi Vidoviti Milan.

– ali jedno je sigurno,
– ERNT je više nego o.k. firma, možda dogodione neće biti dividende, ali i to će se nadoknaditi padom dionice.

– odnosno da skratim jer kod mene nema grafova.
– jednog dana ćemo prodavati ovu dionicu onim inteligentnim investitorima, ali to će biti kada oni ugledaju svjetlu budućnost na svojim grafovima.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. još jednom izvinite što smetam na ovoj temi, ali tu me nema sigurno sljedećih par mjeseci, mislim na ovoj temi.

Sto je ovo na ERNT

– oni koji prate temu best buy će se prisjetiti kako je i tamo grupa malo neinteligentijih investitora došla do slićnog zaključka.

– sada koliko će padati ili pasti grupa malo neiteligentnih investitora sa teme best buy zbilja nema pojma sve dok nam ne dojavi Vidoviti Milan.

– ali jedno je sigurno,
– ERNT je više nego o.k. firma, možda dogodione neće biti dividende, ali i to će se nadoknaditi padom dionice.

– jednog dana ćemo prodavati ovu dionicu onim inteligentnim investitorima, ali to će biti kada oni ugledaju svjetlu budućnost na svojim grafovima.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. još jednom izvinite što smetam na ovoj temi, ali tu me nema sigurno sljedećih par mjeseci, mislim na ovoj temi.
[/quote]
Kolegice…
Ja ne vjerujem u takav pad…
itekako mi je ernt interesantna tvrtka…
Pa to je jedna od top 7-8 tvrtki na nasem trzistu po kvaliteti…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Sto je ovo na ERNT

– ali jedno je sigurno,

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
molim Vas ako bi mogli doci na temu best buy——–trebam Vas nekaj pitati a nikak da Vas najdem citav dan i evo sad sam sav sokiran da sam Vas tu nasao
pofuk

Ht ima rastuci kanal—moguc pad do 279

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ht ima rastući kanal,i još ponešto. mogući rast prema 380.
ugodno trgovanje

Frankly my dear, I don't give a damn!

ma što 380, reci 500 ili 1000

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kolega, a cement, a rakete? prodao si sve prije par dana u panici,pa sad drukaš pad?
reci ti, ja sam svoje rekao i nacrtao
[yawn] [bye]

Frankly my dear, I don't give a damn!

khmm , ddjh danas interesantan , gornja blokada , ali mali promet .
prije par dana si prognozirao donji target 25, ipak probilo na 22,60 .
molio bih te za graf.
txs

DDJH-R-A

Malo šira slika.. Da znate gdje ste.. Možete se igrat u kanalu, ali kako je padajući, morate pripazit..
Kad iz njega izađe, raspisat ćemo se..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Kolega, a cement, a rakete? prodao si sve prije par dana u panici,pa sad drukaš pad?
reci ti, ja sam svoje rekao i nacrtao
[yawn] [bye]
[/quote]

GDJE JA DRUKAM NA PAD?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pa i nisi me nešto impresionira. nit se vidi što s čime uspoređuješ, ni zašto, ni što zaključuješ

ja gledan u prošlost, da bi zaključila nešto za budućnost
a ti čekaj šta će napravit, daj joj vrimena. koliko, dvi godine, pet?

Koleginice sto se tice ovoga kako ne vidite s cime usporedjujem, pa i sama slika se zove
dax-europa! Ne znam sto tu nije jasno.
E sad onda pitate zasto..
Recimo da jako cijenim npr. divergencije koje radi dow i tranniesi, jednom sam prije nekih
godinu, dvije i nesto crtkao ovdje te divergencije.
I tako negdje prosle godine mislim si ja s cime bi europa mogla divergirat i padne mi na pamet ono ocito najjaca europska ekonomija.
Ondak pogledam u proslost i ugledam stvarno radi, ono sto sam Vam i naslikio dvije prekrasne divergencije na dvije najvece promjene trenda u zadnjih 10 godina!
Poslije toga sam pratio krace trendove i kao sto se vidi na mom prvom grafu od jucer ja sam prezadovoljan s time sto me proslost naucila jer su cijele ove godine te divergencije barem za mene radile jako dobro!

Evo to je ukratko zasto, a sto zakljucujem, daklem kao sto sam i napisao razvija se jos jedna veca
divergencija, ali posto se jos razvija nisam ju naslikio!
Daklem ja kolegice cekam i u medjuvremenu hvatam ove manje valove!

Sto se tice ovoga da Vas nisam impresionirao, to mi nije ni bila namjera tako da ne mogu rec da sam se nesto razocarao zbog toga!

Lijepi pozdrav!!!

Ht ima rastući kanal,i još ponešto. Mogući rast prema 380.
Ugodno trgovanje

Moj portfelj (preporuka) : ht kraš koei konzum petrokemija ina ckml adrs
HT je zakon. Osim što vrijedi fundamentalno. Osim što daje dobar yield preko dividende. Osim što je tehnički u rastućem trendu već nekih mjesec dana i vrlo je moguće da odradi čak i ovaj target koji je kolega naveo.

[thumbsup]

PS: zašto na ovom forumu nitko ne stavlja ništa vezano za day trade u americi.
mogli bi neki kompetišn napravit [tongue] … predlažem moje miljenike tza i tna za benčmark [lol]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

New Report

Close