Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Khmme,

ima li što novo na Jadroplovku?

tnx

I mene zanima….vrsni tehničar DELUX je mahao zastavcom na 168kn prije pada,ne javlja se više vezano za JDPL biće da mu je jugo odnilo zastavu,s toga bih i ja molio kolegu Khmme ako može da stavi analizu

Khmme,

tnx

Pokušat ću pojednostavit pa ću samo iznijet svoje mišljenje.. Mislim da slijedi pad.. Klizanje po crvenoj liniji otpora kojeg je nedavno probio, do potpore na RSI-u ili donje linije padajućeg kanala..
Evo.. Ako netko želi što dodat ili oduzet, slobodno.. Preriskantno, trenutno..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Kolega slažem se sa tehničkom međutim stanje je bilo još puno gore kad je bila 90…….a znamo kako je katapultirana…..

Preriskantno nije ali no risk no fan..

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

A i ne kupujem kad je sigurno ………

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

KOEI-R-A

Možda nekom bude zanimljivo.. Dionica je još uvijek u dugoročnom rastućem kanalu.. Upravo se probila iz manjeg padajućeg kanala.. Prelaskom prošlog vrha na 517, moj target bi bio cca 600..

Sretno!

ma je 1.000.000 [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Khmme,

tnx

Pokušat ću pojednostavit pa ću samo iznijet svoje mišljenje.. Mislim da slijedi pad.. Klizanje po crvenoj liniji otpora kojeg je nedavno probio, do potpore na RSI-u ili donje linije padajućeg kanala..
Evo.. Ako netko želi što dodat ili oduzet, slobodno.. Preriskantno, trenutno..
[/quote]
meni to sve isto smrdi na padaline, ne prodajem ni u ludilu ali o kupovini ću razmisliti
http://schooloflife.webs.com/

Evo nesto malo drugacije!

Europa je topirala jos u prvom mjesecu kada je probila glavnu liniju rastuceg trenda, a prije nekih mjesec dana je probijena linija padajuceg trenda koji je tada poceo!
Kako se ja igram sa divergencijama iznedju europe i dax-a
Nekoje sam naslikio, neke nisam, a neke …..

khmm , ddjh danas interesantan , gornja blokada , ali mali promet .
prije par dana si prognozirao donji target 25, ipak probilo na 22,60 .
molio bih te za graf.
txs

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Khmme,

tnx

I mene zanima….vrsni tehničar DELUX je mahao zastavcom na 168kn prije pada,ne javlja se više vezano za JDPL biće da mu je jugo odnilo zastavu,s toga bih i ja molio kolegu Khmme ako može da stavi analizu
[/quote]
kolega
Pa ja sam napisao da ako ne probije na velikom volumenu i ne zatvori iza 155 treba prodati, sto sam ja i ucinio, morate pratiti i znati strategiju..meni je zao sto ste ostali unutra, ali to ste si sami krivi.
Ulazite u znanje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Moguće da si tako pisao i na ADPL,nažalost nisam sve pratio pa mi je promaklo [lol] [lol]
ako si to napiso onda je post išao kad ste prodali
Ali moram priznat da Vas mi par dobro dođe pri odluci o trgovanju…..iskreno postajete prozirni,morate proraditi na tome [bye] [kiss]

ATGR :
-proboj RSI-a i medvjeđa divergencija SS upozoravaju na mogućnost proboja linije vrata (805) dvostrukog vrha(830) sa targetom u zoni 765-780 (61.8% rasta 01.07-03.11 i dugoročna UP linija trenda)

Krepat ma ne molat

da se isproban i ja zeru na daxu

New Report

Close