Netko je spominjao Prechtera:
http://www.businessinsider.com/robert-prechter-wrong-2010-11
Njegove preporuke prije 2 mjeseca:
Go long the dollar, go short gold, and go short stocks.
[bye]
Pričekaj još mjesec dana, pa ćemo onda sudit da li je u krivu bio ili nije. [tongue]
Kaj bu bilo za mjesec dana FerengiHr?
EUR USD 1.377
Bravo kolega nosorog za target od prije desetak dana. Opet pun pogodak [thumbsup]
[lol] [lol] [lol] Da, bravo.. Samo što je prije toga malo poskočio do 1,425..
Vi ili ne razumijete ili se pravite da ne razumijete.. U svakom slučaju, ovo postaje zamorno..
EUR/USD update
za kolegu Nosoroga.. Da možete opalit kontra..
Pennant testiran.. Kanal rastući.. Zastavica formirana.. Idemo dalje kolega Nosorog?
EUR/USD.. dodatak analizama od jučer..
Target pennanta bi bio cca 1,52.. To bi značilo i probijanje padajućeg klina.. Ima onda i to neki target..
Idemo dalje kolega Khmm, idemo.Ali u suprotnom smjeru od onog što si ti napisao [yawn]
Kao i kod ingre (34kn), validusa (22kn)…
sve tvoje analize imaju obrazac "Error magnus", pravi si stručnjak za njega.
@Nosorog
Znao sam da ste tu.. Dajte onda jednu analizu nabacite.. Ili to ide samo kontra mene? [yawn]
@nosorog
kako dalje vidite situaciju EUR/USD i JPY/USD?
hvala
Vasa svađa u smislu, tko je bolji u TA ne vodi nigdje, jer ovaj forum bi trebao posluziti uzajamnom pomaganju i iznosenju svojih stavova tj.misljenja uz sugestiju ostalih clanova. [cool]
Vasa svađa u smislu, tko je bolji u TA ne vodi nigdje, jer ovaj forum bi trebao posluziti uzajamnom pomaganju i iznosenju svojih stavova tj.misljenja uz sugestiju ostalih clanova. [cool]
Evo onda jedno mišljenje: IGH bi se mogao uskoro trgnuti i krenuti prema gore.
Razvijaju se bikovske divergencije i IMHO igh treba imati na vidiku, možda bi se moglo nešto zaraditi.
Evo onda jedno mišljenje: IGH bi se mogao uskoro trgnuti i krenuti prema gore.
Razvijaju se bikovske divergencije i IMHO igh treba imati na vidiku, možda bi se moglo nešto zaraditi.
Ja bih bio iznimno oprezan ovdje.. Svakim danom sve gore i gore.. Odbijanac koji se trebao dogoditi od 1400 je izostao i proklizao je iz padajućeg kanala.. na dolje.. probio potporu na RSI-u.. pozitivna divergencija bila pa prošla..
dugoročnije nemam pojma.. padajući klin je tu bio u igri, pa je probijen na dolje..