Pitanje nevezano za tehničku analizu.
Dali netko zna neki software za fundamentalnu analizu koji omogućuje usporedbu sa granom industrije i tvrtkama iz istog sektora?
svemogući Excel?
Pitanje nevezano za tehničku analizu.
Dali netko zna neki software za fundamentalnu analizu koji omogućuje usporedbu sa granom industrije i tvrtkama iz istog sektora?
svemogući Excel?
[/quote]
Ma znam, ali nešto sam vidio o novom Metastocku i njegovoj fundamentalnoj analizi. Nešto slično tome.
EUR/USD update
za kolegu Nosoroga.. Da možete opalit kontra..
Pennant testiran.. Kanal rastući.. Zastavica formirana.. Idemo dalje kolega Nosorog?
Khmm – sve u najboljem redu ali ipak donju stranicu trokuta trebaš povući od 4.10.
Zato će i target trokuta biti veći. [cool]
dajte više neku ljepšu procjenu za dolorese [cry] [pray]
Knecht.. sve 5 al’ zanimljiviji mi je target pennanta.. i što nosi sa sobom ako se ostvari.. lp
PTKM opet raste,a stabilne i ni približno zadužene firme poput ULPL,JDPL,ATPL koje posluju za razliku od PTKM sa lijepom dobiti svakodnevno u padu…moguće samo na ZSE [cry]
Knecht.. sve 5 al’ zanimljiviji mi je target pennanta.. i što nosi sa sobom ako se ostvari.. lp
Kod dolaresa nikad ne možeš biti siguran. Za sada sljedim ovaj count, dok se nešto ne promijeni.
Javi ako imaš drukčiju ideju makar na PM.
@Knecht
EWT ne prakticiram, pa ti tu ne mogu biti od pomoći..
I ne trgujem valutama, analiziram ih iz znatiželje, valjda..
Da trgujem, gledao bih ključne stvari: gornju liniju klina na EURUSD tjednom ili mjesečnom grafu, te potporu na grafu dolara koja će, kako stvari sada stoje, još jedanput biti testirana..
Ako se probije potpora na grafu dolara.. Računaj targete.. [wink]
ps. dodajem još i mjesečni graf EURUSD..
bit će i danas veselo