jedino ono vase belje koje ste kupovali po 90 nije…ajme, sjecate se kako ste me napadali kad sam vam pisao da to nije dobra kupnja, narocito ako još višeglavi kupuje
[/quote]
ok, ali je nakon toga izvješće bilo više nego solidno, zar ne?
a tvrdio si da nema nikakve dobiti??? 60 milijuna kuna je bilo
jdpl probio gornju stranu trokuta na vecem volumenu, testirao danas 148, dakle tu istu gornju stranu, a sad je spreman za let prema 165-170
da li ce biti tako?
Tko zna?
upravo tako to jeključ za eventualni rast.
Samo CROMAN
Bit će tako ako svladamo ovu liniju silaznog trenda. A i fibo razina je ponovno iznad cijene.
[/quote]
jedino ono vase belje koje ste kupovali po 90 nije…ajme, sjecate se kako ste me napadali kad sam vam pisao da to nije dobra kupnja, narocito ako još višeglavi kupuje
[/quote]
ok, ali je nakon toga izvješće bilo više nego solidno, zar ne?
a tvrdio si da nema nikakve dobiti??? 60 milijuna kuna je bilo
[/quote]
je…ali je i dalje bilo precijenjeno, zato sam tvrdio da ga se nikako ne kupuje prije 60 kn
EUR/USD
@nosorog
Mislim da sam naišao na još jedan obrazac, onaj što ste nas naučili nedavno, error magnus..
za sigurnost bih ipak pričekao proboj..
a kolega Johny će vam dat targete, ja vam se u to baš i ne razumijem..
Kolega Khmm, euro dolar 1,375.
Vaša agonija se nastavlja. Opet smo debelo ispod Vašeg ulaza.
Majka muju nije kudila što se kock’o, nego što se vadio.
Throwback? [bye]
Hoće netko platiti ulaznicu Rohatinskom da pogleda ovaj film sa Bernanke i dolarom ili što više naštancaš papirića oni više vrijede. [lol]
Majka muju nije kudila što se kock’o, nego što se vadio.
Throwback? [bye]
Majka Muju šišala na struju….može li kratkoročni target (do NG) za EUR/USD od kolege Johnya007, Nosoroga ili onoga Apoksiomena. Vas rado čitam. [pray]
Hoće netko platiti ulaznicu Rohatinskom da pogleda ovaj film sa Bernanke i dolarom ili što više naštancaš papirića oni više vrijede. [lol]
ovaj?
jdpl probio gornju stranu trokuta na vecem volumenu, testirao danas 148, dakle tu istu gornju stranu, a sad je spreman za let prema 165-170
da li ce biti tako?
Tko zna?
Samo CROMAN
dosle su metle na JDPL…
upravo pocisceno 500 po asku…
[undecid]
sto znaci prema TA dolazak metli na neku dionicu?
[huh]
Ti si tigre sigurno prodao i uzeo svojih 5-7%……….. [lol]
A što se tiče targeta 105………..vjerojatno imaš problema i na brojke gledaš obrnuto……….
Da nisi mislio 501………to je obrnuto od 105………
A firma vrijedi čisto za informaciju 3 puta više i od 501……..
Meni se ovaj od 501 čini izglednijim nego ovaj od 105……….. [kiss]
Ti si tigre sigurno prodao i uzeo svojih 5-7%……….. [lol]
A što se tiče targeta 105………..vjerojatno imaš problema i na brojke gledaš obrnuto……….
Da nisi mislio 501………to je obrnuto od 105………
A firma vrijedi čisto za informaciju 3 puta više i od 501……..
Meni se ovaj od 501 čini izglednijim nego ovaj od 105……….. [kiss]
Vrijedi kolega,u svakom slučaju podcjenjena je do bola,al to je naša sudbina i naše burze,i sumnjam da ćemo brzo vidjeti je na približnim razinama. [thumbsup]
P.S. posjedujem solidnu količinu JDPL
da li ce biti tako?
Tko zna?
Samo CROMAN
dosle su metle na JDPL…
upravo pocisceno 500 po asku…
[undecid]
sto znaci prema TA dolazak metli na neku dionicu?
[huh]
[/quote]
pa napisao sam davno da jdpl ide na 165-170 ako probije trokut..izgleda da se sprema i ovdje spektakl