Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nejde nešto opet TA, odnosno kako kome i kako kada, netko pogodi, netko ne pogodi, netko ..

Za sve pobornike tehničke analize, koji se i dalje nadaju jedna prigodna, stara narodna,
kaže se – " Dok živiš, dolikuje ti da se nadaš. "

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi, ne znam za koje indexe komentiraš TA, ali vanjski imaju svoju dinamiku i kreću se prema svom cilju.

A za ZSE se nema što komentirati. Možemo se samo nadati da nas vizionari sa Markovog trga neće (znaš već)…

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

da, situacija na našoj burzi izgleda gotovo beznadno, no je li to sada točka s koje bi nešto napokon moglo kremuti na bolje ili smo u situaciji gdje ni to beznađe neče "upaliti" za preokret……..mislim, o onom jaju govorim……

SP 500 je od dna početkom srpnja "odradio" nekih 18%. Točan ekvivalent padu dollara. Dakle vrijednost indeksa je efektivnoostala ista.

Evo slika dollara, koji se gura u kut i mora nekamo izbiti.
Ako izbije prema gore, raspast će se SP kao kuća od karata.

Isto tako ako izbije dolje,
reflation trade is on i onda više sp ni isus neće moć srušit.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Evo i Crobeks.

Prekršili smo Trend liniju. => sell odmah, ask questions later
Prema unaprijed određenim uvijetima, nešto malo ispod trend linije je trebao biti stop.

Tako da bi ovaj pokušaj završio ovako :
Ulaz oko 1910-1930. Stop oko 1895. Minus cirka 20ak bodova.
Sigurnost na prvom mjestu.

Ako je ovo Fake proboj prema dolje, bit će mogućnosti uključiti se.
A ako nije…

Obey Ferengi Rules of Acquisition

.. sigurno da ovaj zadnji nesigurni rast predstavlja najvjerojatnije korektivnu fazu u 7 koraka, (mada može biti i 9, uvijek to famozno "može a i ne mora"), što bi bila najgora solucija. Također, prisutno je i testiranje uzorka ventilatora. A da li je fake proboj najbolje se da uočiti iz rainbow grafa.

Još uvijek očekujete pad spx nisko?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Crobex

Oš kupit ciglu?

ps. ovaj put bih molio moderatore da prije brisanja posta pogledaju o čemu se radi..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

.. pretpostavljam da mene pitate. Da, uvijek očekujem pad spx nisko, i to me održava u ovom poslu gdje skoro svi gube, osim njih 20% koji su prešli staž preko 5 godina. Preko 10 godina, % se smanjuje na 10% i td. Ja sam već u ovoj zadnjoj grupi.

evo prije 5 dana moj graf na ptkm i prije mjesec dana
Ko zna zna

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

dobar dan, novi sam u trgovanju na hrvatskim dionicama i pitao bih da li bi me netko mogao uputiti kako trgovati dionicama koje se pojavljuju kao crtice koje skaču okolo na mjesečnim grafovima?

http://www.cnbc.com/id/39651878/

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close