CROBEX :
– odbijanje od SMA50 (1885), otpor SMA20(dn) => 1907
– formirana dva dvostruka vrha sa linijama vrata 1901 (target 1875 ) i 1894 (target 1863-1858)
– aroon, DMS, SAR, RSI upozoravaju na silazni trend, potvrda niži vrh od 1927
Uh što volim srijedu u zadnje vrijeme. Već je postalo pravilo da lijepe stvari počinju srijedom. [lol] [lol]
Uh što volim srijedu u zadnje vrijeme. Već je postalo pravilo da lijepe stvari počinju srijedom. [lol] [lol]
Amerika završila zeleno bit će sutra rast na našoj burzi kakav već dugo nismo vidjeli.
Tehnička analiza je krasna umjetnost koja i optimistima i pesimistima u svakom datom trenutku nudi podjednake prilike za uspjeh. Ipak, jedna od te dvije skupine gubi da bi oni drugi zaradili. Priloženi chart daje dva scenarija, jedan od njih vodi k često spominjanom "ide to na 950!" medvjeđem targetu, a drugi je puno optimističniji. Master kanal je impresivan, iako su i medvjedi u proteklom periodu dali sve od sebe da se krene k dole i tako kreirali drugi kanal. No, često tako samo nastane lijepa zastavica, a onda se daljnji smjer zna. Doduše, treba i krenuti u tom smjeru, jel tako?
Priložena dva scenarija su u ovom trenutku puka maštarija, moguć je jedan ili drugi… ili skoro beskonačno kombinacija između, poprijeko i naokolo. No svatko ionako već zna svoje osobne preference i djeluje u skladu s njima. Budemo napravili kontrolu za 3-4 mjeseca da vidimo što se babi snilo, a što se zapravo zbilo. Inače je i ovo samo još jedna mentalna masturbacija na ovom upečatljivom forumu od upitne informativne vrijednosti.
Kolega Hillbilly evo ja ubacio u vaše scenarije današnju objavu dobiti JP Morgana i odmah mi nahrlile maštarije. [lol]
Žao mi je ali počinji kao i 90% drugih forumaša razmišljati svojom glavom. Inače piši….kući. [bye]
[thumbsup]
Uf, da znaš da si potpuno u pravu [thumbsup]
Također, vrijedi i obrnuto. Kako do sada nisam vidio niti jednu tvoju analizu koja se ostvarila, počni gledati kako to rade bolji. Pusti svoju glavu na miru, nije ona za to. Inače piši…kući. [bye]
Eto, poslušao sam te, pa slijede moja dva uratka [cool]
FAZ, okruglo dno, ide se up up up up…. :
Dugoročno.. Ne vidim niti jedan razlog da ne bude baš ovako.. go bulls.. [sealed]
Dugoročno..ne vidim niti jedan razlog da ne bude baš ovako..go bears.. [kiss]
Kolega Hillbilly evo ja ubacio u vaše scenarije današnju objavu dobiti JP Morgana i odmah mi nahrlile maštarije. [lol]
Neka dobra objava na toj fronti bi definitivno naložila market dodatno prema gore, financialsi nisu pratili ostatak marketa u ovom bull runu i to je (zasad) hendikep. Ključna razina za XLF je 15.00. Danas je tagirana (intraday high), ali nikako da se prebaci. S druge strane, transportation index, drugi market leader je danas odradio impresivnih 2,5% i vratio se u svoj bull kanal.
Viadukt bombona
Super precizan padajući klin, proboj, volumen raste, ADX čisti bull, na ovoj dionici caruju profići. [thumbsup]
do sada se nisan bavila amerima, pa da vidin kako me ide.
loši roditelji, napustili dicu?
znat ćemo sutra
Žao mi je ali počinji kao i 90% drugih forumaša razmišljati svojom glavom. Inače piši….kući. [bye]
[thumbsup]
Uf, da znaš da si potpuno u pravu [thumbsup]
Također, vrijedi i obrnuto. Kako do sada nisam vidio niti jednu tvoju analizu koja se ostvarila, počni gledati kako to rade bolji. Pusti svoju glavu na miru, nije ona za to. Inače piši…kući. [bye]
Eto, poslušao sam te, pa slijede moja dva uratka [cool]
FAZ, okruglo dno, ide se up up up up…. :
[/quote]
Jučet na FAZ-u Bearish enfuling pattern. Danas očekivano potvrda.
Ugodno trgovanje.