Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda se i vratimo u kanal.

prije bi mogli u rupu, možda

a možda i ne…

a možda i ne…
[/quote]

jama,jama je sad popularna, čovjek je dao svoj doprinos kao i kad je odlazio, doduše manji ali ipak dovoljno, dok ga propitaju za sve afere sakupit će šest negativnih bodova, dragi Ivo, ponesi slike, uzmi satove i povedi koga hoćeš iz Vlade, MP3 nemoj zaboraviti

tjedne sviće

Index sp 500 danas je prešao važan otpor od 1172 što znači, da može preko 1180++.

P.S. Tigrus kako FAZ? [shocked]

fazovanje, ludom radovanje.

Index sp 500 danas je prešao važan otpor od 1172 što znači, da može preko 1180++.

Možeš li nam na grafu označiti taj otpor, i naznačiti zašto je tako bitan?
Moram priznati, vrlo smiona prognoza za sutra [thumbsup]. Velikih 8 bodova.

Frankly my dear, I don't give a damn!

Čini mi se da bi narednih 30ak bodova možda bilo pametnije odigrat sa "klupe".
Ovo mi se čini dobra pozicija za povećanu opreznost. To onima koji su long.

Doduše nisam baš ni nešto prelud za šortovima sad, iako postaju već "lagano" interesantni.

Osobno bacam oko prema VXX-u. [tongue]
Čini mi se da bi od ove točke moglo postat malo "bumpy ride".

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Možeš li nam na grafu označiti taj otpor, i naznačiti zašto je tako bitan?
Moram priznati, vrlo smiona prognoza za sutra [thumbsup]. Velikih 8 bodova.
[/quote]

Kao što sam i rekao u ponedeljak nosorože. Probit će sp 500 one vile "ko keks". I? Jel bilo u pravu?

[rolleyes]

Izvoli nosorože graf od 10 min. Na grafu se vidi proboj kanala (žuta linija) a isto tako i proboj Ending Diagonale (3-3-3-3-3) što znači, da bi mogli lako i na 1180. Kap po kap. Takva ti je ovo igra.

Ajd stavi i ti nešto od grafa jer tako ja zamišljam ovaj forum a ne da netko daje đabe a drugi u fotelju sa pivom i….

Kao što sam i rekao u ponedeljak nosorože. Probit će sp 500 one vile "ko keks". I? Jel bilo u pravu?

[rolleyes]

Nemam tako precizne grafove, al mi veli caccone da nije probilo, iako se to trebalo još prejučer dogoditi, kako si najavio.

Kad će DOW napokon krenuti nizbrdo? Prije dva tjedna si pompozno najavio pad, ja uletio u šorteve i sad zbrajam s tobom minuse. [rolleyes]

dji index – ako ništa drugo onda H&S neckline + negativna divergencija na MACD.

Sljedi korekcija u ponedeljak. [bye]

Frankly my dear, I don't give a damn!

Nosorože nemoj raditi sa certifikatima jer to je "pušing". Ne znam koliko puta sam napisao – "nemoj vjerovati ni jednom forumašu" pogotovo ne onim, koji rade samo sa divergincijama, kao osnovnim indikatorima. Ako sam uzeo ossnovni indikator samo divergenciju, a ti vjerovao…. [lol]

Osnovno kod mene je EWT pa tek onda indikatori.

Žao mi je ali počinji kao i 90% drugih forumaša razmišljati svojom glavom. Inače piši….kući. [bye]

DAX-

52wk Range: 5,312.64 – 6,405.30

New Report

Close