Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Usporedba indexa regije 31.12 2009 vs 08.10 2010 :
INDEX 31.12 2009 08.10 2010 +/-
Crobex 2004 1903 -5,4%
Belex15 664 611 -7,99
Sasx10 1028 893 -13,14
Birs 981 849 -13,46
SbiTOP 980 807 -17,66
MBI10 2732 2178 -20,28

Crobex najmanji pad ; regija pod istim tretmanom, čeka se odluka za izlazak ispod medvjeđe šape ?

Krepat ma ne molat

strana 3290

vile….
pa ti vidi…

i nastavak….

a sta ce bit sutra…
[wink]
[/quote]

Sutra će biti proboj vila na sp 500 "ko keks" prema targetu 1170.

Nakon toga očekujem korekciju prema targetu 1131-1137.
[angry]

Sutra će biti proboj vila na sp 500 "ko keks" prema targetu 1170.

Nakon toga očekujem korekciju prema targetu 1131-1137.
[angry]

Očekujem da ćeš i ovaj puta faliti, jer je već postalo uobičajeno da za ponedjeljak daješ krive prognoze. [yawn]

Frankly my dear, I don't give a damn!

tehnicari, moze analiza za Dioki…

Thnx

The best place to succeed is where you are whit what you have.

Dioki:

Za dioki bi tehnicka jako mogla prevariti pogotovu kad se zna kako je cijena spustena dole.

Nije bolest sve što boli

imamo li mi to rastuci trokut na ptkm

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

hoce li to puknuti i krašuljkov trokutić

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

da li se na s&p počinje okretati prema dolje ? ili su međedi u šumi i dalje ?

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Otkad se tigrus raspričao u FAZ-u, držim ga na razmatranju.

Nisam neki tehničar, ali čini mi se da tamo postoji neki šamponić, što se poklapa s Delux-ovim na S&P.
Ima li netko od boljih tehničara koji komentar?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

da li se na s&p počinje okretati prema dolje ? ili su međedi u šumi i dalje ?

a korekcija je vjerojatna, samo je pitanje kojeg intenziteta. Iako sumnjam u neki agresivnjo pad indexa. Ako će u korekciju, do nekih 1150 i natrag u rast. Jasno, to je samo moje skromno mišljenje.

.. jest danas je 13td combo sell up (ako sam dobro prebrojala), iako potpuni gartley nije formiran. Ali i to je profurana roba, pa veliki mogu izvesti par čudnih manevara da zavaraju ekipu koja se drži ta kao pijan plota.

New Report

Close