Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega Brankec da ste to nacrtali početkom 2009. i sada to postali ponovo mislim da bi u Vašu firmu za konzalting pohrlio cijeli forum …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

EUR/USD

Padajući klin.. Measured move up (il’ zastavica) ucrtan, target samo što nije (cca 1,42)..
Cilj.. Gornja linija klina..

ps. i nabavi naočale.. il’ bar monokl

Prije svega čestitke i jedno pitanje.

U čemu je caka tržišta? eur/usd ide u bezdan i posloje se vraća kao da ništa nije bilo
nafta raste kao da nema sutra, a onda pada isto, pa opet raste i sve u mjeseci
zar to nije godo?
apsurd?
gdje je smisao?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dollar index – target cca. 76.

http://4.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/TKzkDbo3tXI/AAAAAAAAHuM/RyaslaK8KJI/s1600/dollar.png

.. rast zaustavljen na ab=cd,fiboext 1.382x 50% angle, potpuni gartley bi bio na xa 0,786.

Stvar je ovakva, nikada ne znaš dokle govno može napucati indekse, i onda kada je očito govno radi po svome i to je cijela suština trgovanja. Govno ostaje govno. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Bok svima!

Ovo je moj prvi post na ovom forumu, pa budite blagi…;)

Imam jedno pitanje za sve koji oce odgovoriti:

1. koj je vas upside i downside target za 2010. godinu?

*edit – S&P 😉

poz!

Bok svima!

Ovo je moj prvi post na ovom forumu, pa budite blagi…;)

Imam jedno pitanje za sve koji oce odgovoriti:

1. koj je vas upside i downside target za 2010. godinu?

*edit – S&P 😉

poz!

Pročitaj malo pažljivije prethodne stranice, i vidjeti ćeš da su targeti očiti.

Target za rast:

ide na 1300 a crobex na 3200

Target za pad:

indeks (američki) više ne mogu padatai, cement

Frankly my dear, I don't give a damn!

NosorOg, gdje sam pogriješio?

sad postaje zanimljivo…

što S&P,ma jeftine igre dva campa,status quo [yawn]

treba pratit VIX

treba pratit VIX

Tigre jesi li to ti [wink],vidim da opako pratiš trendline,ne zna svatko gdje postaje zanimljivo,dobro je li navijaš za up or down(faz)?! [smiley]

Valentine –vidim, da se ovdje pjeva – pa ipak evo i malo bussinessa.

Ako netko prati njemačku burzu – po meni ova dionica daje čisti buy signal. [rolleyes]

New Report

Close