Zbogom međedi zauvijek [bye]
Dobra zarada danas – baš po planu. Tko je bullish samo paziti, da index sp 500 ne padne sutra ispod 1137. Ako to izdrži samo nebo je granica. [thumbsup]
P.S. Tigrus kako danas?
ide na 1300 a crobex na 3200
kao i naftu netko preuzima SPX i zato raste i samo je nebo granica
neće ni crobex dugo zaostajati
međedi [bye]
Dobra zarada danas – baš po planu. Tko je bullish samo paziti, da index sp 500 ne padne sutra ispod 1137. Ako to izdrži samo nebo je granica. [thumbsup]
P.S. Tigrus kako danas?
ocekivao sam danas odbijanac od cca +1%.
zanimljivo je da se FAZ vrlo dobro drzi, to ukazuje na slabosti u bankarskom sektoru u USA.
primjetiti cemo da se Money flow index blizi sell signalu unatoc rastu indexa
– distribucija je u tijeku, ne akumulacija.
[wink]
P.S. Tigrus kako danas?
zanimljivo je da se FAZ vrlo dobro drzi, to ukazuje na slabosti u bankarskom sektoru u USA.
[wink]
[/quote]
hvataš se za slamku, nije dobro…
ne možeš ti prilagođavati tržište sebi, ti se prilagodi tržištu…na snazi je bull run, ako si bear izbit će te iz cipela… [thumbsup]
Dečki situacija je u svjetskoj ekonomiji sve gora, to sto tržište raste možete zahvaliti žestokom padu dolara i printanju Bena,BOJ kao i otvorenim intervencijama POMOa i sl.
Prije ili kasnije ta će sve pući kao i svaki balon, a onda………spx na 500 neće biti ništa neobično, osim za vas koji parate nosom oblake.
hint-Pogledajte samo što se događa sa foreclosureima u US, koja je to zbrka [bye]
svakim danom sve je bliži grand finale
bullll
P.S. Tigrus kako danas?
[wink]
[/quote]
FAZ se drži ko Ingra.