Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZABA – negativne divergencije;
CROBEX – double top, kanal, otpor – smjer nepoznat.
Učim se pa su komentari dobrodošli.

JDPL :- zbog probijanja UP linije trenda RSI-a, neprobijanja silazne linije trenda Slow St.,tjednog SMA20 te dvostrukog vrha treba spomenuti i medvjeđu varijantu : proboj hipotenuze uzlaznog trokuta, zatvaranje ispod 132 – linije vrata dvostrukog vrha sa targetom 115 => otpor 125 (23.6% ukupnog rasta)

Slažem se, kolega.. Vidio sam i ja proboj na RSI-u..
I iako bi po defaultu rastući trokut trebao biti bullish formacija, nikad se ne zna..
Treba sačekat proboj i trgovat u skladu s njim.. Uz oprez, naravno..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

__,

Znaći da idemo up.
Što razmišljate tučite po asku,uskoro će biti skuplje.
A što čekaju burek investitori.Nisko na BIDU.Nećete dočekati toliko nisko.Vrijeme je za šoping.
Sva zadnja makroekonomska predviđanja su bolja od očekivanja.Naravno osim na ovom forumu
jer se većina nije ukrcala i druka za pad.

[lol] [lol]

drukanje punom parom, sve ovčice treba ugurati u tor
kako mi se vidi, šišanje uskoro kreće

[/quote]
Gdje ce u tom slucaju dalekovod završit…ja ga ni pogledati ne želim prije 250 kn

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

tigruse@ ne budi na.rkan,pusti da ljudi pisu i iznose svoje stajaliste a ja se pitam sta ti sa svojim brutalnim kapitalom opce radis na ZSE kad je trziste totalno ne likvidno ! ?

tigruse@ ne budi na.rkan,pusti da ljudi pisu i iznose svoje stajaliste a ja se pitam sta ti sa svojim brutalnim kapitalom opce radis na ZSE kad je trziste totalno ne likvidno ! ?

moze se zaradtiti ali treba biti precizan.

Dupli vrh, histogram jadan…
Ide to dolje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Netko me pitao za dlkv pa odgovaram…
Po ovome bi on mogao i ispod 200 kn…
Da li će tako biti…tko to može znati…samo CROMAN

CROBEX : (@delux) : 3 u 1 =>
– odrađujemo dvostruki vrh sa targetom 1905, što je i dno (hipotenuza) uzlaznog trokuta (četvrti dodir) koji se nalazi unutar uzlaznog kanala

Krepat ma ne molat

– odrađujemo dvostruki vrh sa targetom 1905, što je i dno (hipotenuza) uzlaznog trokuta (četvrti dodir) koji se nalazi unutar uzlaznog kanala

Lako moguce
Jel se slažu volumeni?

Crobex 1904.
Što sada odrađujemo? Nabacite nekakav minutni graf.

Frankly my dear, I don't give a damn!

crobex 1.904,05

Pitao sam te što je bilo s volumenima?

New Report

Close