Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@khmm

analiza PTKM je realna po onome što se događa, ali kako bi izgledao cijeli Crobex i građevinari, ali pod uvijetom sadašnje situaciju u kojoj kroz budućnost neće biti nikakvih novih okolnosti ?

Možda analiza do kraja godine ili je to previše ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Može li JDPL Khmmm pa da vidimo jeli analiza komatibilna sa onom od tigrusa i splita da ide na 105 ili je drugačija.. [lol]

lp

JDPL-R-A

Rastući trokut.. Prelaskom i zadržavanjem iznad 148kn, target cca 165kn..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

@khmm
kolega ove ralne analize neki grafičari debelo naplaćuju, kojim dobrom ste ih da li besplatno ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

JDPL-R-A

To nije rastući trokut!

26.11.2010 - Dan D

To nije trokut

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

to je kutomjer [rolleyes]
a PTKM ide još gore ! [thumbsup]

INX Andrew’s Pitchfork

Po silovitim reakcijama sa linijama (vidi ucrtane strelice), jasno je da upravo ove vile kontroliraju situaciju. A to nam otkriva i što slijedi.

Prije točno mjesec dana kada je originalni chart stavljen, jedan od pet je vjerovao u njega (sudeći po ocjenama). Pa nek netko veli da burza ne igra kontra većine. 🙂

Može li JDPL Khmmm pa da vidimo jeli analiza komatibilna sa onom od tigrusa i splita da ide na 105 ili je drugačija.. [lol]

lp

JDPL-R-A

[/quote]
JDPL :- zbog probijanja UP linije trenda RSI-a, neprobijanja silazne linije trenda Slow St.,tjednog SMA20 te dvostrukog vrha treba spomenuti i medvjeđu varijantu : proboj hipotenuze uzlaznog trokuta, zatvaranje ispod 132 – linije vrata dvostrukog vrha sa targetom 115 => otpor 125 (23.6% ukupnog rasta)

Krepat ma ne molat

a što majstori kažu na staru prostitutku ingru?…

Zanimljiva je tehnička analiza Zlata koja je probijena, a još je zanimljivije da cijena Zlata raste iako sirovina kao takva ne postoji .
Naime Zlato je prešlo 1300$/unca, ali fizički ga ima samo 40% od kupljenje količine ili prevedeno ;

trejderi su odradili odličnu pljačku stolječa trgovanjem virtualnim Zlatom, ali kako takvi baloni uvijek puknu pitam se koliko ljudi mogu biti oholi da nevide što im brokeri rade i do koje cijene će dogurati prije nego shvate da metal koji su kupili ne postoji već je naručen za kopanje iz rudnika uz 1000 ALI ?
Svaki kupac Zlata već mjesecima dobiva potvrdu, ali Zlata nema.

JDPL-R-A

To nije rastući trokut!
[/quote]

To nije trokut

poštovani splite i valentine zašto mislite da to nije (rastući) trokut? što mu nedostaje da bi se mogao trokutom zvati [huh] ne provociram, pitam zato jer učim, pa da vidim gdje griješim..

__,

Znaći da idemo up.
Što razmišljate tučite po asku,uskoro će biti skuplje.
A što čekaju burek investitori.Nisko na BIDU.Nećete dočekati toliko nisko.Vrijeme je za šoping.
Sva zadnja makroekonomska predviđanja su bolja od očekivanja.Naravno osim na ovom forumu
jer se većina nije ukrcala i druka za pad.

[lol] [lol]

drukanje punom parom, sve ovčice treba ugurati u tor
kako mi se vidi, šišanje uskoro kreće

New Report

Close