Tehničar nisam.a kada čitam ovakve analize gubim volju da to ikada i postanem.
I Pitija bi se zasramila pred ovakvim analizama.
Mene zanima kad ide taj vaš pad….
Pa evo čekam već mjesec dana jer me žulja ovih 10% keša…..
Mene više zanima kad ide taj vaš rast dionica kojega obećavate jedan drugome već tri godine i ništa .
nisi li ti nedavno govorio o padu i o tome da ne razumiješ kupce?
odgovori jasno
odgovori jasno
[/quote]
pravi trejder mjenja misljenje iz sata u sat [rolleyes]
koliko ja vidim velika večina vas je prošli tjedan na grafovima "gurala" američke indexe prema dolje a oni su u petak totalno razvlili medvjede i sad je panika………vidim da se i za vikend nastavlja "grafički guranac" indexa prema dolje i nadam se da čete "pogoditi" isto kao i prošli tjedan…..
P.S.
več dosta dugo vremena na ovom forumu primječujem "grafičko guranje" indexa prema dolje a isto tako primječujem i totalne promašaje pa se pitam čemu ovakvo umjetno i pomalo podlo guranje svijeta u pad kad njega nema…….teško se skupljaju hr. dionice po bidu u željenim kokičinama?……nekako več pre dugo padamo a da nismo pali!……..samo vičete korekcija, korekcija….dajte se malo skoncentrirajte i na rast……
odgovori jasno
[/quote]
pravi trejder mjenja misljenje iz sata u sat [rolleyes]
[/quote]
Misliš valjda iz minute u minuti se može SVE promjeniti. Ja se slažem.
koliko ja vidim velika večina vas je prošli tjedan na grafovima "gurala" američke indexe prema dolje a oni su u petak totalno razvlili medvjede i sad je panika………vidim da se i za vikend nastavlja "grafički guranac" indexa prema dolje i nadam se da čete "pogoditi" isto kao i prošli tjedan…..
P.S.
več dosta dugo vremena na ovom forumu primječujem "grafičko guranje" indexa prema dolje a isto tako primječujem i totalne promašaje pa se pitam čemu ovakvo umjetno i pomalo podlo guranje svijeta u pad kad njega nema…….teško se skupljaju hr. dionice po bidu u željenim kokičinama?……nekako več pre dugo padamo a da nismo pali!……..samo vičete korekcija, korekcija….dajte se malo skoncentrirajte i na rast……
Mislim da na ovom forumu ima par pojedinaca koji su jako dobro ovladali TA, no njihov je problem što su TA učili u bear marketu i jednostavno im je teško mentalni sklop prilagoditi rastućem tržištu. Možda sam u krivu, ali činjenice i pisanja pojedinaca "potkrepljena" grafovima idu u prilog mojoj tezi.
P.S.
Mislim da na ovom forumu ima par pojedinaca koji su jako dobro ovladali TA, no njihov je problem što su TA učili u bear marketu i jednostavno im je teško mentalni sklop prilagoditi rastućem tržištu. Možda sam u krivu, ali činjenice i pisanja pojedinaca "potkrepljena" grafovima idu u prilog mojoj tezi.
[/quote]
100% si u pravu,i ja se često ulovim da gledam samo negativni scenarij-nekako smo se svi navikli samo na pad,baš onako kao što velika večina 2007 i 2008 nije htjela prihvatiti ono što se događalo,iako je TA nedvojbeno ukazivala na pad…
@marijan, stipe, hugh
svi samo sjedimo i čekamo da se nešto desi, najbolje da legnemo .
Ovdje upišite svoj komentar…