Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlad1111: ” i još nešto. bez obzira na značajnu vezanost naše burze za usa i euro kretanja (strani kapital na našoj burzi; naši fondmaheri gledaju uglavnom dax + usa indexe), grobi odrađuje svoju priču. u toj priči ameri su samo jedan od čimbenika, možda čak ne presudan. na našoj burzi u odnosu na prošli godinu nedostaje novac oif-ova. [color=blue]bez svježeg novca kao supstituta nedostajućeg novca oif-ova nema velikog rasta grobija[/color]. ” tocno, ali si zaboravio 2 vazne stvari..neamo OIFova, aili ima OMF i stranaca..s tim da se mirovinci boje stranaca, cim su pocele kuloarske price da smo na raduaru par stranih hedge fondova, odmah su digli burzu za 10%.ako stranci udju, a uci ce kad im se posloze stvari doma, tj. kad im cijene dionica u njihovim zemljama poskupe, vratit ce se..isto onako brutalno kako su i otisli s trzista..sjetite se samo kako su svedjani masakrirali ingru, sad ce napraviti isto, ali u suprotnom smjeru. kad se to poslozi, stat ce i OIFovi na noge, najveci bikovi naseg marketa[lol] naravno, ne mora biti tako, ali mislim da fundamenti ipak pomalo pobjedjuju i smatram da tako i treba biti.sretno svima.[smiley]

pa vidiš da nisam zaboravio.
rekao sam: bez svježeg novca…
dakle, ako novca ne bude, nema rasta grobija.
pogodbena rečenica.
nisam rekao da novca neće biti.
daj Bože da bude.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

novac je pogonsko gorivo svake burze..

a onda se ewt, fibonacci, a i svijecnjaci prilagode tome[tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

novac je pogonsko gorivo svake burze.. a onda se ewt, fibonacci, a i svijecnjaci prilagode tome[tongue]

ne prilagode se, nego to prikažu na grafikonu … znaš oni stupci pored kojih piše promet …

I love the Smell of Profits in the Morning

salim se ja pticice, i meni je TA par puta guzicu spasila, ali i u nevolje uvukla..

radje nam drukni malo INDG, nek pociste taj ask vise[kiss]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Izgleda da će opet biti stop-loss. Čini se da je ovaj optimizam prenaglo zavladao.

Pa koliko vidim mozda nece danas probiti ali bih rekao da slijedeci tjedan rastemo 3 dana za redom i to dosta. DJIA ce se sada kretati uz gornju granicu boolingera a crobex jos ima prostora za rast. Ovo definitivno je ogranicenje ali kazem po mom misljenju samo do pocetka drugog tjedna ako ga i danas vec ne probijemo.

da da!!
Treba biti oprezan i paziti slijedeci tjedan, ali bi s&p uljepsao kraj tjedna i zakuhao pocetak slijedeceg ako danas ode 1400+ na closing bell-u
A zasto i ne bi, pa treba biti optimistican
S tim da optimist uvijek misli da moze biti i jos gore nego sto jest[lol]

BEZ PANIKE, MOLIM

jesmo li probili 3750?[undecid]

Nemojte misliti da nema kupnje – ona je tu i napeta je ko puska. Ovo su igre onih koji otprilike znaju razvoj situacije i mislim da ce mnogi koji cekaju povoljan trenutak za ulaz ostati bez zarade.

Sad ce u zadnjih 15 min sve pokupovat[lol] [lol] [lol]

BEZ PANIKE, MOLIM

jesmo li probili 3750?[undecid]

Aha[rolleyes]

BEZ PANIKE, MOLIM

Nemojte misliti da nema kupnje – ona je tu i napeta je ko puska. Ovo su igre onih koji otprilike znaju razvoj situacije i mislim da ce mnogi koji cekaju povoljan trenutak za ulaz ostati bez zarade.

A TA mnogih dionica već sada pokazuju prekomjernu kupnju. Većina likvidnih. Nema druge nego opet nazad.

Mislim da danas ne treba ocekivati rast u SAD ali niti DOW ispod 12800 dok ce u ponedjeljak biti stvari bitno drugacije.

New Report

Close