tjedni pogled na spix… inv. head & shoulders… nisam pratio zadnjih tjedan dana, mozda je vec netko primijetio isto pa postao…
tjedni pogled na spix… inv. head & shoulders… nisam pratio zadnjih tjedan dana, mozda je vec netko primijetio isto pa postao…
Kasno Marko stiže na Kosovo [wink]
Dobro, a što vam znači ovaj graf? Molim pojašnjenje! Hvala!
Zašto pojašnjenje – sve je nacrtao. Pojašnjenje bi važilo za onih 90%, koji nisu čitali barem Murphy-a. Neka uče. [lol]
INGR-R-A
Povratak otpisanog?
Proboj na RSI-u.. Mogući H&S bottom.. Vidjet ćemo..
ovo je napisano 13.9… prilažem i graf..
Evo i update..
Po meni potvrdili H&S bottom.. Target 24kn..
Uz to smo i probili liniju otpora na log. skali..
Vidjet ćemo..
Sretno!
Ovdje upišite svoj komentar…
Ne znam futuresi za index sp 500 danas se vrte oko 1125.
Znači korekcija. Kako bi dobro bilo, kad bi poriješio i index bi danas u toku trgovanja prešao 1131. [pray]
Deca bok. Dolar index. CIjena se nalazi na potpori označeno crvenom linijom.Dugoročna potpora je na oko 76-77 a psihološka na 80. Možete primjetiti i da se radi o nastajanju velikog rastućeg trokuta.
Ovdje će se lomiti koplja u vezi sa svime i svačime kak se meni čini. AKo dolar probije ove potpore, onda nam slijedi rast dionica,zlata i ostalog nakita, a ako ovdje uslijedi jaki odbijanac onda nam slijedi potop svih komoditisa i dionica, a moram priznati da se i nafta sumnjivo ponaša a čini mi se da ona kreće prije tržišta dionica zato treba biti na oprezu. Budemo vidjeli.Pozdrav
izvolite dva zanimljiva grafa.
prvi je analiza Crobexa u nadolazecim danima.
drugi je portfelj Brutalnog Kapitala.
smjeskate li se?
[smiley]