KNECHT19 @ ne obaziri se na ove neznalice ….niti ne razumiju graf a kamoli da ga crtaju….KO probila padajucu liniju iz 98 god …ako se zadrzi iznad [proud] samo nebo je granica
hmmmm na tvog grafu je linija iz 2008, ne iz 98
KNECHT19 @ ne obaziri se na ove neznalice ….niti ne razumiju graf a kamoli da ga crtaju….KO probila padajucu liniju iz 98 god …ako se zadrzi iznad [proud] samo nebo je granica
hmmmm na tvog grafu je linija iz 2008, ne iz 98
[/quote]
zumirao aktualni dio ,evo
Pa stranicu prije sam postao taj graf i po meni nije probila trend padanja,, al bumo vidjeli
Pa stranicu prije sam postao taj graf i po meni nije probila trend padanja,, al bumo vidjeli
tu je negdje…na mjesecnom nije tako precizno….zato sam zumirao tjedni …
A jezer mu
Evo dnevni ..od ovog preciznije ne može
Tocno je na prekretnici
Mala usporedba:
– MA (13) – Coca-cola iznosi na dnevnom grafu: 57,16 USD
– MA (13) – index sp 500 na dnevnom grafu iznosi: 1107
Vjerovatno će index sp 500 u ponedeljak u korekciju. Potpora u sljedećih par dana morala biti biti cca. 1107.
Najniža potpora indexa sp 500 iznosi 1086- 1090 i slučajnim padom ispod toga, targeti su niži od 1040 (50% retrace – 929). Ako se nastavi rast od tih potpora prelaskom preko 1131 target rasta iznosi 1251 do kraja godine.
Sljedeći tjedan će tako bit vrlo zanimljiv.
[undecid]
Da sljedeći tjedan bit će većeg iskrcavanja iz dionica građevinara ,Tehnike, Ingre, Dalekovoda, Viadukta, Industrogradnje itd.
mislim da bu već u ponedeljak u 18h bilo puno toga jasnije (možda i prije jer oko Obame sigurno ima insajdera koji znaju o čem bu pričao)
Da sljedeći tjedan bit će većeg iskrcavanja iz dionica građevinara ,Tehnike, Ingre, Dalekovoda, Viadukta, Industrogradnje itd.
Ajde nas prosvijetli malo, nismo svi tako pametni.
mislim da bu već u ponedeljak u 18h bilo puno toga jasnije (možda i prije jer oko Obame sigurno ima insajdera koji znaju o čem bu pričao)
Zašto se meni čini isto kao vama kolega? [lol]