Delux [thumbsup]
Još treba napomenuti, da firma konstantno od 1920 godine u prosincu isplacuje najbolje dividende.
Tvrtka ima prosjecan povrat na kapital cca 30 % zadnjih 50 godina…mislilim da bolje ne može…a onda se ljudi cude što se trži na 5 x kapital i rezerve…
Pa i Buffet ju je platio 5 bookova, a danas ima dividendu na taj ulog 35 % …
Knecht
Delux
Drago mi je zbog vas da ste u tako dobroj kompaniji al FAZ mi u ovom trenutku izgleda puno zdravije. hehe
A i ne pijem taj otrov tak da mi je svejedno kakav graf ima KO [yawn]
Mislio sam da pričamo o sp&500 jedna lasta ne čini proljeće [lol]
Evo ti s&p 500 prognoza od 30.08. (več stavljena na ovaj forum) sa targetom 1251.
Što mu fali do sada? [wink
Stavio sam danas tri grafa- sad umjesto priče očekujem i nekakvu argumentiranu crtariju od tebe inace… [bye] ]
KNECHT19 @ ne obaziri se na ove neznalice ….niti ne razumiju graf a kamoli da ga crtaju….KO probila padajucu liniju iz 98 god …ako se zadrzi iznad [proud] samo nebo je granica
Knecht
Delux
Drago mi je zbog vas da ste u tako dobroj kompaniji al FAZ mi u ovom trenutku izgleda puno zdravije. hehe
A i ne pijem taj otrov tak da mi je svejedno kakav graf ima KO [yawn]
Mislio sam da pričamo o sp&500 jedna lasta ne čini proljeće [lol]
uvijek ima dioncia koje ce rasti dok cijelo trziste pada.
kod nas su to ATGR-R-A, PTKM i BD62.
to je takozvana fundamentalna anomalija.
sto se tice FAZa , dajem odobrenje za lagani pocetak ulaska.
mozete pratiti kretanja brutalnog kapitala i uci sa 30-40% u FAZ.
ostatak prema analizi – ako dodje na 12 US$ – do jaja unutra.
[smiley]
Evo ti s&p 500 prognoza od 30.08. (več stavljena na ovaj forum) sa targetom 1251.
Što mu fali do sada? [wink
Stavio sam danas tri grafa- sad umjesto priče očekujem i nekakvu argumentiranu crtariju od tebe inace… [bye] ]
pod A. ja nisam rekao da bolje znam TA od tebe, ali da li to znači da možeš drobiti bilo što jer si autoritet?napisao si da si prije par dana rekao jedno, a dokumentirao sam ti da si rekao drugo.dakle, ili si zaboravan, ili namjerno lažeš.
pod B,što se tiče grafa od 30.08. svaka čast, ali to nije tema…a i nemoj me silit da ti vadim milijun tvojih grafova di svaki dan pričaš o biblijskom padu a ono raste ko sumanuto.kad si pormijenio poloču i kapitulirao i počeo stavljat grafove za gore desio se flash-crash.
dakle držimo se time [thumbsup]
KNECHT19 @ ne obaziri se na ove neznalice ….niti ne razumiju graf a kamoli da ga crtaju….KO probila padajucu liniju iz 98 god …ako se zadrzi iznad [proud] samo nebo je granica
kolega, ja jesam enznalica i nije me to strah priznati.nije sramota neznati jer se niko nije naučen rodio.ali nisam glup i jako dobro razumijem graf, a naročito kad neko napiše ide se do max 1124, možda eventualno do 1129, a danas kad je 1137 kaže, jesam vam rekao [lol] [lol]
vi se držite gapova, vi ste odličan TA analitičar kojem ide odlično, našao je svoju metodu i sistem koji mu donosi zaradu i ja vam od srca čestitam na tome [thumbsup]
ali ne morate biti zločesti prema nama ostalima koji smo manje uspješni [yawn]
Ludi Alen – ono prije nije bio odgovor tebi nego kolegi Ringu.
Ukratko, da i tebi odgovorim ono što sam već nekoliko puta pisao. NE POZNAJEM NIKOGA NA OVOJ ZEELENOJ KUGLI, KOJI BI IMAO 100 % POGODAK. Kada budem imao 95 % pogodak – prestajem pisati na ovom forumu, ostavit ću svoj posao ….. [cool]
Za sada ako o prognozi fulam cca. 2 % za mene [thumbsup]
Što kazati tek za one, koji 100% vjeruju. [lol]
napravio sam bojanku za zlato.
Deca, malo sam pogledala KO kad već komentirate pa evo moje viđenje. KO. Rastući klin. Negativne divergencije, probijanje simetričnog trokuta na momentumu, gap na 56. Target 50. Pozdrav
napravio sam bojanku za zlato.
ako malo proširimo sliku i divergencije će podosta pokazati [thumbsup]
Brankica – baš mi je drago za ove komentare. Zajedno ćemo valjda zaraditi neku lovu.
Inače na 2 satnom grafu dionice KO za sada postoji skrivena pozitivna divergencija.
U slučaju proboja kanala ispod 56 u pravu si ti. Pozdrav.