1250
koji je sada vaš target nakon proboja 1130 na SP500?
Danas rast na cca. 1137 – ako ne drugo bar zbog današnjeg OPEX meeting, kao što sam i napisao prije par dana. (prilažem graf od 5 minuta)
nakon toga morali bi se malo skorigirati
i onda opet rast prema 1251 [cool]
uskoro će tako pisati i SPX
Knecht, tehnički je to moguće ali u praksi ima male šanse, jerbo Benny&co moraju zauzdati svoje konje ( JPM, GS i sl. ) jer rušeći dolar mogu izazvati stag-flaciju i u konačnici žešću inflaciju i bježaniju iz svih mogućih valuta a onda od oporavka neće biti ništ u idućih deset godinica…..
Druga stvar kad gledam malo širu slikicu na sp&500 se vidi sličan H&S kao i 2007-2008.
Tak da sam jaako reserviran prema tih 1.250, al daj bože da probije [pray] zbog vas koji ste long
ja nisam [lol] nego kupujem FAZ
Što misli Benny&co mogu nacrtat kroz jedan graf – kroz njihov nacionalni ponos – Coca Cola Co.
Evo graf i molim za koji komentar.
njihov nacionalni ponos – Coca Cola Co.
kakav nacionalni, multinacionalni.
Coca -cola je na prekretnici da razbije negativan tehnički trend od 2000.god
Poslovanje je konstantno uzlazno, po meni najbolja tvrtka na svijetu!
Delux [thumbsup]
Još treba napomenuti, da firma konstantno od 1920 godine u prosincu isplacuje najbolje dividende.
Danas rast na cca. 1137 – ako ne drugo bar zbog današnjeg OPEX meeting, kao što sam i napisao prije par dana. (prilažem graf od 5 minuta)
nakon toga morali bi se malo skorigirati
i onda opet rast prema 1251 [cool]
[/quote]
pajdo, ti si malo zaboravan čini mi se [huh]
malo si drugačije pisao…
flyer – u postu prije dva dana stavio sam tačnu prognozu rasta sp 500 indexa na 1124 (što se jučer i ostvarilo). Moguc je rast danas još do 1129 (ali malo vjerovatno). Sljedećih par dana može se očekivati pad na najmanje cca. 1090 – ali što je najbitnije….nakon toga opet rast daleko preko 1130 [cool]