Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1250

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

1250

[lol] [lol]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

1250

[lol] [lol]
[/quote]

[lol] [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/zlato-u-24-sata-dva-puta-srusilo-rekord,92133.html

koji je sada vaš target nakon proboja 1130 na SP500?

Danas rast na cca. 1137 – ako ne drugo bar zbog današnjeg OPEX meeting, kao što sam i napisao prije par dana. (prilažem graf od 5 minuta)

nakon toga morali bi se malo skorigirati

i onda opet rast prema 1251 [cool]

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/zlato-u-24-sata-dva-puta-srusilo-rekord,92133.html

uskoro će tako pisati i SPX

Knecht, tehnički je to moguće ali u praksi ima male šanse, jerbo Benny&co moraju zauzdati svoje konje ( JPM, GS i sl. ) jer rušeći dolar mogu izazvati stag-flaciju i u konačnici žešću inflaciju i bježaniju iz svih mogućih valuta a onda od oporavka neće biti ništ u idućih deset godinica…..
Druga stvar kad gledam malo širu slikicu na sp&500 se vidi sličan H&S kao i 2007-2008.
Tak da sam jaako reserviran prema tih 1.250, al daj bože da probije [pray] zbog vas koji ste long

ja nisam [lol] nego kupujem FAZ

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

Što misli Benny&co mogu nacrtat kroz jedan graf – kroz njihov nacionalni ponos – Coca Cola Co.

Evo graf i molim za koji komentar.

njihov nacionalni ponos – Coca Cola Co.

kakav nacionalni, multinacionalni.

Coca -cola je na prekretnici da razbije negativan tehnički trend od 2000.god
Poslovanje je konstantno uzlazno, po meni najbolja tvrtka na svijetu!

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Delux [thumbsup]

Još treba napomenuti, da firma konstantno od 1920 godine u prosincu isplacuje najbolje dividende.

koji je sada vaš target nakon proboja 1130 na SP500?

Danas rast na cca. 1137 – ako ne drugo bar zbog današnjeg OPEX meeting, kao što sam i napisao prije par dana. (prilažem graf od 5 minuta)

nakon toga morali bi se malo skorigirati

i onda opet rast prema 1251 [cool]

[/quote]

pajdo, ti si malo zaboravan čini mi se [huh]
malo si drugačije pisao…

flyer – u postu prije dva dana stavio sam tačnu prognozu rasta sp 500 indexa na 1124 (što se jučer i ostvarilo). Moguc je rast danas još do 1129 (ali malo vjerovatno). Sljedećih par dana može se očekivati pad na najmanje cca. 1090 – ali što je najbitnije….nakon toga opet rast daleko preko 1130 [cool]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

New Report

Close