znači W koji je obrazac preokreta trenda, bi ovdje bio kao obrazac nastavka rastućeg trenda?
znači W koji je obrazac preokreta trenda, bi ovdje bio kao obrazac nastavka rastućeg trenda?
Da.
Isto kao što se i inv. H&S mogu naći i na dnu dna i na lokalnom dnu retrace-a.. Ili dvostruko dno, ili trostruko.. Sve se može svugdje naći..
Big W nije nikakav obrazac preokreta trenda.
Bolje bi ti bilo da priznaš da si kupio dolar na vrhu i prihvatiš gubitke ili izađeš iz pozicije umjesto što pokušavaš uvjeriti sebe i druge da si u pravu
CROBEX
Hoćemo ga pogurat malo.. [rolleyes]
Ovdje upišite svoj komentar…
KORF-R-A
2u1..
Cup&Handle i inv. H&S.. Kuha se na sve strane..
Sretno!
Bolje bi ti bilo da priznaš da si kupio dolar na vrhu i prihvatiš gubitke ili izađeš iz pozicije umjesto što pokušavaš uvjeriti sebe i druge da si u pravu
[/quote]
Kupio sam USD po 5,5 HRK, prodo sam USD po 5,8 HRK i za te novce kupio ATGR po 730 HRK.
Kao što vidiš obje investicije su u plusu. USD ću ponovo kupit kad prodam ATGR na ATH.
Ostajem pri svojim analizama i predviđanjima za USD.
A sad odyebi.
[/quote]
Kupio sam USD po 5,5 HRK, prodo sam USD po 5,8 HRK i za te novce kupio ATGR po 730 HRK.
Kao što vidiš obje investicije su u plusu. USD ću ponovo kupit kad prodam ATGR na ATH.
Ostajem pri svojim analizama i predviđanjima za USD.
A sad odyebi.
[/quote]
Ti ostaješ pri svojim analizama i predviđanjima a prodao si dolar na 5,8,hahaha. [rolleyes]
Fulao si sve što se dalo fulati.
Kad će dolar na 7,5 kuna? Svi još uvijek čekamo.
Rekao si da treba kupovati dok je jaka kuna preko ljeta..
O provalama za zlato neću ni počinjati..
Zlato mirno ispod ATH-a, al vidim mu znoj na čelu. Treba iskoristit sezonski jaku kunu i hvata se dolara dok je još ispod 6 HRK. Do 7,5 USD/HRK će bit relativno lagan put.
[undecid] [bye]
Ahahahaha pa naš dragi Đemso je promašio cio balun i to sa elvera.
Dolar na 7,5kuna?? vjerovatno tek kad napadne Šoroš sa ovim svojim savjetnikom kojeg će uskoro instalirati . šteta što će tada dolar vrijediti još 20% manje prema metalurgiji nego do sada [wink]
evo prepiso je sve od zgodnog knoxa,
ultimativni balon, al prvo ćemo zaradit na njemu. [thumbsup]