Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CROBEX_satni graf

Big W, opet.. proganja me ovaj pattern.. realizacija probojem otpora na cca 1890.. target cca 1940..

Sretno!

jel ti ikad upali taj big W?

Koji mulci mogu opaliti po asku 1 kom. Ja to preko svog brokera ne mogu. Ustvari zar to nije zabranjeno prema tamo nekom pravilniku hanfe, koji btw nisam niti prolistala. Ako netko jest, molim za pojašnjenje.
p.s. Ako radi nedozvoljene pi…rije treba ga pritvoriti, oglobiti ili barem zadaviti.

Koji mulci mogu opaliti po asku 1 kom. Ja to preko svog brokera ne mogu. Ustvari zar to nije zabranjeno prema tamo nekom pravilniku hanfe, koji btw nisam niti prolistala. Ako netko jest, molim za pojašnjenje.
p.s. Ako radi nedozvoljene pi…rije treba ga pritvoriti, oglobiti ili barem zadaviti.

naravno da je dozvoljeno, bila to jedna dionica jmnc ili punt

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

naravno da je dozvoljeno, bila to jedna dionica jmnc ili punt
[/quote]

ili MMTZ-R-A

A i vrijeme je bilo

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Dax target ako ptobije gornju stranu trokuta 13 000 !!!!!!!!!
Ako probije donju, ne može, nema špage, ode u minus

Naravno kroz jedno 10 godina

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

moliko bih nekoga ako može graf i analiza ako može za ATGR?
nemam više di graf složit…

@delux,tigrus
tks na odgovoru, međutim moj broker ne prima naloge ispod 1000 kn (da ga sad ne reklamiram), to znači ne mogu kupiti 1 kom punt, ali 1 kom prodati mogu.

Ovdje upišite svoj komentar…

Ovdje upišite svoj komentar…

jel ti ikad upali taj big W?

Vidjet ćemo.. Ovaj će upalit..
Meni su zanimljiviji oni dugoročni kao na Validusu, Čakovečkim mlinovima, Atlanticu, SN Holdingu… ne znam ima li još koji..

ps. zahvalio bih Brankici na analizi SN Holdinga tamo nekad.. [thumbsup]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Dax target ako ptobije gornju stranu trokuta 13 000 !!!!!!!!!
Ako probije donju, ne može, nema špage, ode u minus

Naravno kroz jedno 10 godina

Al’ će se analize vadit iz naftalina, već vidim.. [thumbsup]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

New Report

Close