vrijeme je za puknuće balona [cool]
Kuda sada???
Samo Croman zna
vrijeme je za puknuće balona [cool]
Ne, vec za novi ATH kojeg cete vidjeti, kolega, vec ovaj tjedan [wink]
Po meni ovo ječista faza akumulacije-………..školski primjer…….samo je pitanje koliko će trajati…uz laganu volatilnost da se trguje tj. prodaje tako da veliki migu skupljati……..
sve je u rasponu 5-10 % gore dolje…………..
Po meni ovo ječista faza akumulacije-………..školski primjer…….samo je pitanje koliko će trajati…uz laganu volatilnost da se trguje tj. prodaje tako da veliki migu skupljati……..
sve je u rasponu 5-10 % gore dolje…………..
da, ocekivao sam da ce krace trajati, ali s druge strane, za one kao ja koji lagano kontinuirano krcaju kako mogu i kako dodju do para, bolje, vise toga ukrcano u akomulaciji i dugorocno bolji rezultat.
Kuda sada???
Samo Croman zna
Mislim da ovakvi ljudi kao kolega inverter i kolega delux koji daju dijagonalno suprotna predviđanja i održavaju ekonomiju- bikovi i medvjedi. Ja sam na strani bikova!
Mislim da ovakvi ljudi kao kolega inverter i kolega delux koji daju dijagonalno suprotna predviđanja i održavaju ekonomiju- bikovi i medvjedi. Ja sam na strani bikova!
[/quote]
kolega market je takav da se iz dana u dan mjenja smjer….isto tako radi i kompjuter na wall streetu i novinarska propaganda…. [proud]
Mogao bi i dolar danas malo rasti. [pray]
Napisao sam to prije dva dana, kada je dolar bio oko 1,29 EUR/USD. Danas je dolar manje od 1,27. [cool] I to je to. Sada očekujem dobar rast eura u odnosu na USD i CHF.
P.S. Lulu – moj target danas ili sutra je za sp 500 je najmanje rast na 1112 pa tek onda manja korekcija.