Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vrijeme je za puknuće balona [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kuda sada???
Samo Croman zna

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

vrijeme je za puknuće balona [cool]

Ne, vec za novi ATH kojeg cete vidjeti, kolega, vec ovaj tjedan [wink]

Po meni ovo ječista faza akumulacije-………..školski primjer…….samo je pitanje koliko će trajati…uz laganu volatilnost da se trguje tj. prodaje tako da veliki migu skupljati……..
sve je u rasponu 5-10 % gore dolje…………..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Po meni ovo ječista faza akumulacije-………..školski primjer…….samo je pitanje koliko će trajati…uz laganu volatilnost da se trguje tj. prodaje tako da veliki migu skupljati……..
sve je u rasponu 5-10 % gore dolje…………..

da, ocekivao sam da ce krace trajati, ali s druge strane, za one kao ja koji lagano kontinuirano krcaju kako mogu i kako dodju do para, bolje, vise toga ukrcano u akomulaciji i dugorocno bolji rezultat.

Ovdje upišite svoj komentar…

ispravi ovaj trendline leonidas.
[/quote]
i onda kontra na dnu.

Ovdje upišite svoj komentar…

Kuda sada???
Samo Croman zna

Mislim da ovakvi ljudi kao kolega inverter i kolega delux koji daju dijagonalno suprotna predviđanja i održavaju ekonomiju- bikovi i medvjedi. Ja sam na strani bikova!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Kuda sada???
Samo Croman zna

Mislim da ovakvi ljudi kao kolega inverter i kolega delux koji daju dijagonalno suprotna predviđanja i održavaju ekonomiju- bikovi i medvjedi. Ja sam na strani bikova!
[/quote]
kolega market je takav da se iz dana u dan mjenja smjer….isto tako radi i kompjuter na wall streetu i novinarska propaganda…. [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mogao bi i dolar danas malo rasti. [pray]

Napisao sam to prije dva dana, kada je dolar bio oko 1,29 EUR/USD. Danas je dolar manje od 1,27. [cool] I to je to. Sada očekujem dobar rast eura u odnosu na USD i CHF.

P.S. Lulu – moj target danas ili sutra je za sp 500 je najmanje rast na 1112 pa tek onda manja korekcija.

Crobex 1890, 4. pokušaj…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

CROBEX_satni graf

Big W, opet.. proganja me ovaj pattern.. realizacija probojem otpora na cca 1890.. target cca 1940..

Sretno!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

New Report

Close