Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…

eto sta je zensko oko [thumbsup]

@lulu

je, istina..
to bi značilo da je šalica vjerojatno odradila svoje..

zajedno smo pametniji.. ili manje površni.. [undecid]
Hvala, Lulu..

eto sta je zensko oko [thumbsup]
[/quote]

30.08.

Konzum . Kanal. Pozdrav.

Je deca imate pravo, dobro je ovdje dijeliti informacije jer jednostavno je jako teško sve vidjeti osim kad pratiš samo par određenih dionica ili kad me baš netko traži iscrpnu analizu pa se skoncentriram. Mislim da je velika većina pogrešnih analiza se dogodi čisto zbog previda.
Pozdrav

..evo još jedan knjiški uzorak, i to na dionici na kojoj se trguje kad nekom zatreba love za otići do konzuma. Trebalo bi tu negdje ući s đeparcom, i zaraditi barem za cigare.

ispravi ovaj trendline leonidas.

Tog trenda za par godina uopće neće biti [lol]

Jedini trend koji će postojati je Zlato vs papirušina

Tjedni SPX…

[/quote]

Budemo je povukli kasnije ako bude zanimljiva opet. Ja sam dijete sa sela ja to onako ugrubo opicim.Volim ja inace te stare linije ostavit pa se igrat s njima.
Unutarnje,vanjske, ne biram sve mogu biti dobre…
Kakvih sve tu cudesa se izrodi kad skuzimo neku zanimljivu liniju sve mi je neugodno….
Bas tu sad na ovom vrhicu se dogodio jedan incident koji ja zovem kukulela-paralela!

[/quote]

Budemo je povukli kasnije ako bude zanimljiva opet. Ja sam dijete sa sela ja to onako ugrubo opicim.Volim ja inace te stare linije ostavit pa se igrat s njima.
Unutarnje,vanjske, ne biram sve mogu biti dobre…
Kakvih sve tu cudesa se izrodi kad skuzimo neku zanimljivu liniju sve mi je neugodno….
Bas tu sad na ovom vrhicu se dogodio jedan incident koji ja zovem kukulela-paralela!

[/quote]
vrhić je sa svih starna vrištao – umzi me!

Dnevni SPX…

..flyer može satni? A onda u jednom razumnom roku polusatni. Drži nas na vatri.
p.s. šala mala.

Dnevni SPX…

Između 15.05.2010 i 15.09.2010 (očekivana razina 1125) se smjestio inv. H&S kojem je cilj 100 bodova više. Opet, procjenjeno vrijeme za postizanje razine je sredina studenog.
Ključna dva pitanja, da li volumeni potvrđuju obrazac i da li desno rame smije imati gomilu gapova?

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

New Report

Close