Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovu metodu sam usavršila dok sam ispijala kavu sa svojom susjedom Jelkicom, na što je ona izvalila u stilu Buendije, hebo te, pa to je najveći izum našeg vremena. I tako sam je nazvala po liku iz romana sto godina samoće. Da li će ovaj izum završiti kao većina Buendijevih umotvorina, prosudite sami.

Po prirodi sam sklon matematici.Ali onoj osnovnoškolskoj.Četiri računske operacije,sa najtežim
zadacima djeljenje.
Ali ipak vidim da sve super pogađate,ali često koristiti ovaj famozni …ako.
I sada imam jedan veliki problem s obzirom da sam se zapleja u ZTNJ.
Znam da će ZTNJ popuniti gap do 800 jer tako mora biti
po TA..
Ali me mući dali će ići odma prema 800 ili će prije toga testirati mali gap prema 85.I normalno što
je veća vjerovatnost.
Molio bi ozbiljan odgovor.Ne rugam se već tražim savjet.
Može odgovoriti i Split.Ako je u Žitnjaku onda idemo ko raketa prema 800,a ako se odluči na kupnju ide to i niže od 80,75,70 ,60 .Može i niže.
[/quote]
Čime je uzrokovan Gap od 800-200 šta je ovdje bilo isasavanje temeljnog kapitala, stock split ili nešto treće ne izgledami kao GAP nastao u trgovanju. Zadnjih 6 mj svi su GAP-ovi popunjeni (ma koliko dionica bila nelikvidna po jedna transakcija dnevno) tako da gapovi ništa ne sugeriraju.

Zadnjih par dana "likvidnost" se popravila i dionica ima više od jedne dnevne transakcije porast volumena ,prometa i cijene. Ako bi se išlo čisto tehnički meni ovo sliči na kupovni vrhunac i da će cijena uskoro doli. Sa druge strane ima jedna ako ne znaš zašto dionica raste doznat ćeš kroz par dana.
Lopina ostaje ti subjektivna procjena i odluka ZAŠTO dionica raste i može li još rasti.

@lopina
Nikson ti je to bolje odgovorio, pa ja nemam što dodati osim da nisam sigurna da li situacija na ztnj spada pod gapove, više mi sliči na situaciju na indexu OMX Iceland. Pa možda kad se počne OMX oporavljati, krenut će i i njemu.

Čime je uzrokovan Gap od 800-200 šta je ovdje bilo isasavanje temeljnog kapitala, stock split ili nešto treće ne izgledami kao GAP nastao u trgovanju. Zadnjih 6 mj svi su GAP-ovi popunjeni (ma koliko dionica bila nelikvidna po jedna transakcija dnevno) tako da gapovi ništa ne sugeriraju.

Taj gap je nastao nakon Todoriceve javne ponude.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Jel još netko ovo vidi ili je to samo oko sokolovo primjetilo

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Lulu 1 i Nikson velika hvala.
ZTNJ
Subjektivno ne mogu bitno utjecati,jer imam, malo para i malo dionica.A u ovoj dionici bi jedan
solidan špekulant sa 500 dionica i 50.000 kn mogao biti velike market maker i odlično zaraditi.
I raditi što ga volja.
pozdrav

Bravo kolega Delux! [thumbsup]

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

Lulu 1 i Nikson velika hvala.
ZTNJ
Subjektivno ne mogu bitno utjecati,jer imam, malo para i malo dionica.A u ovoj dionici bi jedan
solidan špekulant sa 500 dionica i 50.000 kn mogao biti velike market maker i odlično zaraditi.
I raditi što ga volja.
pozdrav

Hm hm u mjesec dana HFP rješio se skoro 4000 dionica a u top 10 ne vidi se promjena ko zna kako je išla distribucija ovih dionica da se ne primjeti u top 10.
Vjerojatno se isplati držat dionicu jer se vidi da i top 10 prikuplja dionice.

kolosalno!

i opet novi pogodak!

MACD daje snazan buy-bull signal i PTKM je napravila proboj otpora salice!

cestitke!

[thumbsup]

kolosalno!

i opet novi pogodak!

MACD daje snazan buy-bull signal i PTKM je napravila proboj otpora salice!

cestitke!

[thumbsup]
[/quote]
Mozda malo tu zapne , jer je tu fibbo otpor, ali mislim da se i na njoj sprema spektakl

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Pocela je polako kampanja repe, glede toga, za poljoprivrednike sto se dogadja sa secerom ovog ljeta…
Ljeto nam se blizi kraju….

jel mi moze netko potvrditi;na ingri, na trogodišnjem grafu, tripple bottom na rsi-u. jel dobro gledam. hvala

Ups nešto zaboravi na zadnjem postu.

New Report

Close