Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a ovak to izgleda kad curu drukaš da kupi. [lol]

I ekipa…na kolko to nakraju sve ide?????

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Jedna trokutaoistocna formacija para koji ima potencijalno zanimljiv utjecaj na trzista…..

evo grafa prije par dana, da se prisjetimo, da ne zaboravimo

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Jedna trokutaoistocna formacija para koji ima potencijalno zanimljiv utjecaj na trzista…..

imam ga na nišanu već mjesec i pol.
ovo će bit fešta kad probije na dole, f.e.š.t.a.
nzd/jpy ima istu, možda bolju formaciju.
na srebru se bullish varijanta odrađuje upravo.

Tokom 9 mjeseci rasprodaje, crobex je pošteno zaronio, dionice su rasprodane budzašto i jedini mogući smjer odavde je up up up. Tko pažljivije prati mogao je to iščitati i iz nervoze na bidu koja vlada u zadnje vrijeme jer se bliži kraj ultra jeftinog dokupa i smart money to zna. Još poneka dionica na ovim razinama, pa ko prvi djevojci…

kakav bullshit.
[/quote]

bearshit, james, bearshit

Vlak kreće danas, razina 1040 je toliko napadana i toliko puta obranjena da je valjda sve jasno. Svatko tko se zalijetao će platiti cijenu svoju tvrdoglavosti (a sellera je bilo ohoho, jako lijep fight se odigrao…) jer je više nego jasno da će FED tu braniti market, što su ovaj put lijepo i najavili, dali svima više nego dovoljno vremena da urade short covering i da se prebace na long. Nikad ljepše i transparentnije manipulacije marketa. 🙂

A što je 1040 za S&P, to je 1840 za CROBEX. DNO!

Srednjoročno: EUR, S&P, DAX, CROBEX, nafta, zlato… UP, USD, bonds… down

Semper Fi

.. što ćemo sad, hmm, profesionalci u ewt-u opet kiksali. E tako to biva kad se previše sniva, a u stvari malo zna. Nije ti lako, znam, nema veze proći će.

da rezimiramo

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

SPX : 1h-mogućnost :
– imajući u vidu da je prekinuta UP LT RSI-a i MACD385 na satnom grafu postoji mogućnost formiranja H&S-a kao obrasca nastavka trenda
– neckline : 1039, target 1015
– ovaj ev.pad nebi ugrozio bikovske divergencije RSI-a na dnevnom grafu
– rastom iznad 1065 obrazac propada, a zatvaranje iznad 1083 moglo bi se smatrati krajem ove faze down trenda

kolega,

molim komentriajte 3 indicije:

– proboj RSI padajuce linije,
– nedostizanje donje linije kanala prije testiranja gornje linije kanala (prekjucer)
– neuspjasan proboj 1040 i potencijalni tripple bottom
[/quote]

postovani kolega Angelo17,

primjecujem da rijetko dajte svoje tehnicke analize na forum,

ali ova jucerasnja analiza vas je expresno lansirala u orbitu najboljih tehnicara na forumu.

primjetiti triple bottom, korupciju padajuceg kanala uz proboj padajuce RSI linije na dnevnom grafu, uz argument pozitivne divergencije na satnom grafu moze samo ostro oko sa ogromnim teoretskim znanjem.

Brutalni kapital Vam cestitam od srca jer sam siguran da Vam je jako drago da ste pogoditi samo kratkorocno dno u USA.

[thumbsup]

.. što ćemo sad, hmm, profesionalci u ewt-u opet kiksali. E tako to biva kad se previše sniva, a u stvari malo zna. Nije ti lako, znam, nema veze proći će.

odavno smo ustvrdili da treba pratiti kretanja Brutalnog Kapitala.

Ako Brutalni Kapital odluci da se ide gore, onda se ide gore
i nakakvi fundamentalni podaci to ne mogu promjeniti!

ps. prodajte FAS koji ste kupili kada je BK to rekao.
ne kupujte FAZ za sada.

Ne znam na kog misliš pod profesionalcima u ewt-u (Prechtera?) ali američka burza vrlo precizno slijedi svoj EW count. Uglavnom, sada su negdje u trojki od jedinice od P3. Gdje je P3 otpočeo kad je SP bio na 1010 prije cca dva mjeseca. Dakako, sve se to može pretvoriti i u ABC od 09.03.2009. ali je manja šansa. Uostalom, trenutno to nije ni bitno, jer smo na početku jakog bull runa kako god okreneš to je jedino zanimljivo. Biće para… [wink]

A Prechter… taj je bogami profulao ceo fudbal. Što drugo očekivati od čovjeka koji cijelo vrijeme shorta zlato i netom prije nego će burza odraditi jak rast se pohvali da je "double short". Uj..

@Brutalni kapital

ja upravo prodao FAS na 19.18., budući da je SP500 dodirnuo i lagano probio EMU. Jednostavno nisam mogao više čekati, izgubao sam dosta živaca u zadnja 3-4 dana. Ali i ovako će to biti pristojna zarada.

Tko umre u jesen za njega nema zime

New Report

Close