Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Angelo17 – moje viđenje "indicija":
1 – proboj označene RSI padajuće linije na niskoj vrijednosti (zoni preprodanosti) doveo je do odbijanca i stvaranja negativne skrivene divergencije čijim će se odrađivanjem pojaviti bikovske divergencije i uspostaviti UP LT RSI-a (cjenovno dno može biti niže od prethodnoga) i preduvjeti za završetak trenda
2 – medvjedi nemaju snage za srušiti cijenu do dna kanala, bikovi jačaju ali nedovoljno za preokret
3 – borba medvjeda i bikova se nastavlja, velika volatilnost ( zato nije nemoguć i kratkotrajni pad na onih 1015) a sve su to karakteristike mogućeg završetka trenda
lp

Krepat ma ne molat

mišljenja sam da će se prije pojavit 980 nego 1080 kak sad stvari stoje … no možda sutra Pero ložač ubaci extra punjenje hepo kocki pa odu ameri up up up (kratkotrajno)

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@MrRI

Kako komentiraš pozitivnu divergenciju na satnom grafu na RSI?

Tko umre u jesen za njega nema zime

Ovdje upišite svoj komentar…

@Angelo17 :
…svaka divergencija odradi svoje…
— makon takvih divergencija često se javljaju skrivene negativne divergencije…

Krepat ma ne molat

Ovdje upišite svoj komentar…

[thumbsup]

atgr
prelaskom 720 ja ulazim kao slon unutra
imam nekakvih 100 kom još 400 kn, odregistrirao sam ih

kao sto sam i najavio, ovdje slijedi spektakl

Brankice, kako ste?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

atgr
prelaskom 720 ja ulazim kao slon unutra
imam nekakvih 100 kom još 400 kn, odregistrirao sam ih

kao sto sam i najavio, ovdje slijedi spektakl

Brankice, kako ste?
[/quote]

Bravo kolega DELUX, vi ste živi dokaz da se ponekad i TA može činiti kao da stvarno radi.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovdje upišite svoj komentar… [proud]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

to nije trokut…možda krug? [undecid]

Kolega Tic…svaki komentar na vas komentar bio bi suvišan

evo jos malo spektakla

analiza tjednog grafa ATGR-R-A

1. proboj trokuta na tjednom grafu
2. krizanje MACDa na tjednom grafu
3. povecani volumen prilikom proboja gornje stranice trokuta (danas vec 5.500.000kn)

zakljucak: treba imati muda, pa sjediti na asku i prodavati dionice ATGR-R-A.

New Report

Close